Diverse(P) Care sunt cele mai populare jocuri de noroc în România în...

(P) Care sunt cele mai populare jocuri de noroc în România în anul 2023

Jocurile de noroc sunt la mare căutare în România. Oamenilor le place să-și încerce norocul și să se distreze, practicând tot felul de jocuri. Mai jos, vom prezenta cele mai populare 6 tipuri de jocuri de noroc din țara noastră în anul 2023.

Loterie

Jocurile de loterie reprezintă cea mai populară formă de jocuri de noroc din România. Se joacă deseori la 6 din 49, mai ales cu ocazia sărbătorilor importante din an, dar în ultimii ani, au început să fie populare și pariurile pe loterie. Casele de pariuri le oferă pasionaților șanse de a plasa tot felul de pariuri speciale pe extragerile loteriilor din diverse țări. Uneori, se poate paria chiar și pe un singur număr, lucru care nu este posibil la loteriile clasice. Fenomenul pariurilor pe extragerile la loto a căpătat o mare amploare, iar cele mai populare loterii pe care se joacă în acest an sunt Grecia Kino, Polonia Multi și Italia Win for life.

Pariuri

În România există numeroase agenții de pariuri stradale, dar și o serie de operatori de top care activează în mediul online. În principal, pariurile se joacă pe sporturi tradiționale, însă în ultimii ani, pariurile pe sporturi electronice, eSports, au devenit foarte populare. Totodată, se mai pariază pe rezultatele alegerilor de natură politică, dar și pe câștigătorii unor emisiuni de talente, printre altele. În ceea ce privește pariurile sportive, care sunt cele mai răspândite, există patru forme principale de a paria, și anume: pariurile pre-meci, care sunt plasate înainte de începerea partidelor, pariurile live, care se plasează în timpul desfășurării partidelor, pariurile pe sporturi virtuale, care sunt plasate pe evenimente generate de inteligența artificială și pariurile în contrapartidă, care sunt plasate pe platformele de betting exchange.

Jocuri de cazinou

Pe lângă păcănele, în cazinouri pot fi practicate diverse forme de jocuri, atât offline, dar mai ales online. În țara noastră, sunt la mare căutare jocurile de Ruletă și de Blackjack, pentru care există și numeroase camere live, unde jucătorii pot interacționa cu dealerul și cu ceilalți participanți. Conform cazinoro.com, cererea pentru aceste jocuri este într-o continuă creștere, iar industria de profil continuă să creeze noi locuri de muncă pentru români. În plus, în cazinourile românești se mai joacă Baccarat, Casino Hold’em, Barbut și alte jocuri moderne.

joc de carti cu dealer

Păcănele

Jocurile de tip sloturi video sunt cele mai populare jocuri de cazinou, însă acestea sunt disponibile și în agenții de pariuri, baruri și în alte locații. Românilor le plac în special jocurile cu fructe și șeptari, dar și jocurile care oferă runde gratuite. Foarte la modă în țara noastră sunt și sloturile de tip video poker, acolo unde se poate juca poker contra casei, într-un format extrem de simplu și de atractiv. Multe dintre aceste jocuri pot fi încercate gratis online: https://cazinoro.com/pacanele-gratis/.

Poker

Acest joc a devenit foarte popular la sfârșitul anilor 1990, atunci când televiziunile au început să transmită turnee, arătându-le telespectatorilor ce cărți aveau în mână participanții, cu ajutorul camerelor plasate la nivelul mesei. Tot atunci a început să capete amploare și Texas Hold’em, care astăzi este, de departe, cea mai populară variantă de poker din lume. Jocul a început să devină foarte celebru și datorită apariției camerelor de poker online, care le-au oferit amatorilor ocazia să se califice la turneele finale, în care participă cei mai bun jucători din lume. Astăzi, pokerul se joacă mai mult pe internet, decât la mese propriu-zise. Există numeroase cărți cu strategii și tot felul de școli de poker, iar numărul pasionaților continuă să crească.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.