DiverseOamenii trebuie să fie conștienți că au capacitatea de a accepta sau...

Oamenii trebuie să fie conștienți că au capacitatea de a accepta sau de a respinge orice informație care provine din exterior

În această perioadă, oamenii trebuie să fie atenți la informații. Ei nu sunt obligați să accepte și să creadă tot ceea ce aud la TV, tot ceea ce spune la radio. Ei au capacitatea de a selecta informațiile, de a decide dacă să accepte sau să respingă orice informație care provine din exterior.

Navigare rapidă în articol:

  1. Cum putem depăși aceste situații dificile, din perioada epidemiei?
  2. Sfaturi pentru a trece peste momentele negative

1. Cum putem depăși aceste situații dificile, din perioada epidemiei?

Iată câteva informații despre modalitățile în care pot fi abordate anumite lucruri și care ajută cu siguranță indiferent de ce vremuri trăim, în care oamenii au anumite experiențe mai grele. Primul lucru pe care îl putem face când apar momente dificile este de a deveni pur și simplu conștienți de ceea ce se întâmplă. Un moment de acest fel poate deveni chiar dificil, pentru că noi în realitate îi atribuim un sens important.

Când se întâmplă astfel de lucruri, majoritatea oamenilor încep de fapt să creeze în propria minte o asociere a lor cu ceea ce se întâmplă. Asta înseamnă că apare un sentiment la o emoție care este de obicei negativ.

Oamenii sunt confunzi

Asta se întâmplă de o perioadă de timp, cu siguranță toți am aflat multe lucruri, la care nu putem face față și despre care ne punem fel și fel de întrebări, pentru că nu înțelegem de fapt de ce se întâmplă. Practic oamenii sunt pur și simplu confuzi din punct de vedere mental și acest lucru trebuie să-l înțelegem în primul rând, pentru că este fundamental.

Unii spun că multe lucruri se întâmplă cu un scop și că universul își va urma cursul său. Prin urmare, primul lucru pe care oamenii trebuie să-l facă este chiar să accepte ceea ce se întâmplă, în sensul de a conștientiza că unele lucruri nu pot fi schimbate. Ei trebuie să accepte că trec printr-o perioadă dificilă și să înțeleagă că acest moment poate fi gestionat într-un mod diferit.

Ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu trebuie să ne influențeze teribil starea interioară. Oamenii pot găsi o semnificație a ceea ce se întâmplă într-un mod foarte subiectiv. Un alt aspect este să înțelegem că noi oamenii avem capacitatea de a răspunde sau de a reacționa la ceea ce se întâmplă de fapt. Prin urmare, asta înseamnă că noi avem posibilitatea de a accepta sau de a respinge o anumită problemă sau o anumită situație specifică.

Ce se întâmplă cu oamenii?

Majoritatea dintre ei nu au nici cea mai mai vagă idee sau cunoștințe despre ceea ce pot face prin modul de gândire. Asta nu înseamnă că trebuie să fii licențiat sau om de știință care a studiat despre bunăstarea oamenilor. Sunt necesare doar anumite cunoștințe de bază a modului în care funcționează mecanismul intern.

Trebuie înțeles că ceea ce gândim contează, pentru a analiza și evita situația problematică.

Pentru asta putem face următoarele:

Acceptarea situației

În primul rând să acceptăm situația, ceea ce se întâmplă și să nu intrăm în panică; sunt lucruri care se întâmplă și care nu pot fi schimbate. Asta este un lucru dificil de făcut pentru că multe persoane nu pot accepta o astfel de perioadă în care există oameni bolnavi și multe decese. Totuși, asta vom face mai devreme sau mai târziu cu toții pentru că la nivel mental apare această tendință de a ne împăca cu ideea, că așa a fost să fie. Desigur asta nu se va întâmpla în viitorul imediat, însă peste un timp, cu toții vom accepta situația.

Acceptarea sau respingerea informațiilor

În al doilea rând trebuie să conștientizăm faptul că avem posibilitatea de a accepta sau de a respinge orice informație care provine din exterior.

Foarte important este să știm cum putem depăși momentele dificile din viața noastră. Fiecare dintre noi are capacitatea de a se lăsa influențat sau nu, de tot ceea ce se întâmplă. Dacă ne lăsam influențați negativ, acest lucru nu va fi în favoarea noastră. Când reacționăm la șocuri externe, practic simțim la nivel mental că ne-am pierdut energia și suntem lipsiți de vlagă. Acest lucru nu ne va ajuta deloc să depășim situația.

Atitudinea mentală

Majoritatea oamenilor reacționează la ceea ce se întâmplă, nu se stăpânesc, nu-și pot controla personalitatea. Ei nu stau să se gândească, ci reacționează imediat la ce se întâmplă. Oamenii ar trebui să stea un moment să analizeze ce este bine să facă și apoi să reacționeze. Ideea este de a gândi înainte de a reacționa, de a găsi cea mai bună soluție, pentru a putea depăși acea situație.

Manifestarea evenimentului

Oamenii, indiferent de ce cred sau gândesc în momentul evenimentului, trebuie să înțeleagă că sunt lucruri care se întâmplă oricum, este ceva care are legătură cu universul. Prin urmare, indiferent ce cred oamenii sau nu, în viața lor se vor întâmpla anumite lucruri și vor continua să se manifeste diferite lucruri sau evenimente.

Legea manifestării nu ține cont dacă unii oameni fac unele descoperiri la nesfârșit. Ea practic are loc, este ca și Legea gravitațională.

În această perioadă, poate că noi oamenii, la nivel emoțional, ne pierdem în situațiile care apar. Asta este realitatea. Gândim negativ și dăm formă acestei energii negative deja create. Continuăm să facem asta și energia negativă crește, iar gândurile noastre negative atrag și alte situații de acest fel. Prin urmare, nu facem altceva decât să manifestăm la un moment dat, în realitate, ceea ce gândim.

2. Sfaturi pentru a trece peste momentele negative

Există o Lege universală care spune că unele lucruri se întâmplă și asta este, deși spunem că nu există niciun sens pentru asta. Prin urmare de aceea unele evenimente trebuie acceptate, pentru că nu avem ce să facem.

De asemenea, trebuie în această perioadă să fim atenți la informații. Majoritatea dintre noi ascultăm radio, vedem mereu știrile de pe posturile de televiziune și bineînțeles că toate informațiile ajung în mintea noastră și au o influență negativă asupra noastră. Asta pentru că majoritatea știrilor sunt negative.

Nu este ceva pozitiv, ba din contra; este ceva care ne face să avem o stare de anxietate și de depresie, exact ceea ce nu ne dorim. Când vedem știri negative, noi nu facem altceva decât să ne îngrijorăm și să ne enervăm, să dăm din energia noastră, din cauza gândurilor pe care ni le creăm în mintea noastră. Știrile negative ne creează imagini în mintea noastră, pe care noi nu le vrem. Și totuși oamenii fac asta în mod inconștient, se uită în continuu la astfel de știri negative.

În aceste situații, ei trebuie să respingă multe informații, să nu se lase influențați. Acest lucru este fundamental.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Puterea minții – Ne putem vindeca fără medicamente.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.