Relații de familieOamenii mai cred în dragoste - Sfaturi de la psihologi despre dragoste

Oamenii mai cred în dragoste – Sfaturi de la psihologi despre dragoste

Psihologii spun că trăim într-o lume în care bărbații sunt învățați de mici să nu-și arate sentimentele gingașe, să nu plângă, să nu-și arate slăbiciunile, etc. Toate acestea îl transformă pe un bărbat din punct de vedere emoțional și îl fac să pozeze în macho, deși în spatele imaginii de ,,om durˮ se află o persoană care are nevoie de iubire și care își dorește să iubească.

Sfaturile psihologilor sunt următoarele:

Bărbații trebuie să-și arate sentimentele și să iubească.

Bărbații trebuie să aibă încredere în femei și în ei. Sentimentele de nesiguranță distrug dragostea și astfel nu pot construi relații de lungă durată. Chiar dacă ți s-a întâmplat să fii respins sau ai suferit mult din dragoste, chiar dacă o femeie te-a rănit foarte mult în trecut, asta nu înseamnă că toate femeile sunt la fel. În niciun caz nu poți trece peste aceste frustrări dacă continui să nu ai încredere în femei, nu vei face decât să fii mereu nefericit cu aceste sentimente de pierdere, neîncredere și suferință acumulate.

Dacă ai anumite probleme din trecut, din copilăria ta care te-au afectat foarte mult, este o dovadă de curaj din partea ta dacă accepți ajutorul unui specialist.

Necazul face parte din trecut și nu trebuie să te afecteze la nesfârșit. Speranța este aceea care te ajută să depășești momentele nefericite și să ai încredere că lucrurile vor merge mai bine în viitor.

Bărbații consideră că dacă își arată sentimentele față de femei sunt slabi, își pierd din imaginea de macho. Acest lucru este greșit, cu siguranță dacă ar fi mai deschiși, dacă ar iubi din tot sufletul, ar fi mai fericiți. Bărbații sunt capabili să aibă legături cu multe femei dar să nu le iubească pe niciuna. Majoritatea se tem de iubire și nu înțeleg pe deplin ce e dragostea.

În viață lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, de aceea trebuie să nu le vezi complet negre și să crezi ceea ce e mai rău. Sunt oameni care îți pot schimba viața în bine deși poate la un moment dat, prin ceea ce ei fac îți creează impresia că nu e ceea ce trebuie.

Ca om, în general, nu te lăsa afectat de veștile rele, întotdeauna veștile bune sunt acelea care contează și care îți pot schimba viața în bine.

Psihologii spun despre bărbați că pot muri din dragoste, de inimă zdrobită. Statisticile arată că bărbații mor de boli de inimă mai mult decât femeile. Pentru a trăi o viață mai lungă ei trebuie să știe să-și controleze nivelul de stres.

Iubirea are o forță magică în viața noastră. Poți găsi iubire la familie, la partenerul de viață, la prieteni, la un animal de companie sau chiar în frumusețea lucrurilor din jur, la natură. Fii bun cu oamenii din jur, astfel vei lăsa o amprentă reală în sufletul tuturor. Dragostea e bogăție, e totul în viață. Dragostea este sentimentul care poate să cucerească totul, care pune totul în mișcare, care te face să ,,prinzi aripiˮ. Tot ceea ce le trebuie tuturor oamenilor în general este iubire.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.