DiversePăreri despre Apple

Păreri despre Apple

Am auzit tot felul de păreri despre Apple, pro și contra, în special în jurul telefoanelor iPhone. Fiecare avea dreptate în felul lui, dar mulți își dădeau cu părerea din direcția greșită. Părerea mea este că nu poți judeca o carte după copertă. Nu poți să îți dai cu părerea despre un produs dacă nu l-ai testat sau folosit. Nu voi oferi caracteristici și detalii pe care le găsiți pe orice site de specialitate. Am să vă spun doar ce produse am, cum am ajuns să fiu fan Apple și care este opinia mea despre produsele lor.

Merită să cumperi produse Apple?

Ce nu înțeleg eu, este modul cum unii apreciază dacă merită sau nu o investiție în produse Apple. Clar dacă ai bani gârlă și nu știi ce să faci cu ei, merită să iei tot ce e mai scump pe lume. Dacă  jobul tău presupune programare, editări foto-video sau alte taskuri de acest gen, probabil că merită investiția. Dacă scopul tău este să o arzi aiurea pe Facebook și să mai dai câte o căutare pe Google sau să asculți muzică, e bun orice telefon. Totul se rezumă la nevoile noastre și la sumele pe care ni le permitem pentru astfel de investiții. Ai nevoie de 4 GB de ram, ai nevoie de cameră foto performantă, să te țină bateria până la pensie? Să îți pui întrebarea la fiecare caracteristică. Apoi procesul de filtrare este ușor.

Personal, am ajuns să am tot ecosistemul de la Apple. După câteva laptopuri precum Sony Waio sau Dell am ajuns să pun mâna pe primul meu Macbook Pro. Îmi aduc aminte foarte clar, acum câțiva ani un prieten mă tot freca la cap  să îmi iau un Macbook. Apropo, tocmai venise din America de la un amic. Făceam mișto de el că a venit spălat pe creier, deși el avea deja de câțiva ani ecosistemul lor. În fine, ideea a fost deja plantată și începea să prindă rădăcini. Mi-am făcut curaj și am pus mâna pe un MacBook Pro. Am luat Pro pentru că aveam nevoie de editări în Adobe Premiere, Photoshop etc.

Păreri despre Apple MacBook Pro

Când am pus mâna pe el prima dată am rămas surprins de calitate. Nu pot să compar cu nici un alt laptop pe care l-am ținut în mână. Este jos pălăria la finisaje. Distracția a început la prima utilizare. Mi-a scos fire albe până m-am prins de modul cum funcționează. De vină o fi fost faptul că eram utilizator Windows încă de la primele versiuni (de peste 15 ani). Dar după ce îi înveți șmecheriile merge treaba ca unsă.

Păreri despre Apple Iphone 6 – 7 Plus

A trecut mai bine de o jumătate de an până să iau și primul iPhone. Deja știam că va trebui să am răbdare puțin până mă adaptez. Aceiași calitate ireproșabilă ca și la MacBook. Poze super faine, trebuie să recunosc că a fost o caracteristică importantă pentru mine. De asta am luat și 7 plus, pentru poze, face niște poze incredibile.

IPHONE X

Între timp am ajuns la Iphone X, credeam că va fi nasol fără butonul de home, dar m-am obișnuit repede. Au făcut o treabă bună cei de la Apple cu camera din față, îmi place că pot face selfiuri în modul portret.

Ecosistemul personal mai include un iMac și un ceas. Nu sunt perfecte produsele, au mai fost mici problemuțe, dar, per total, opinia mea este că dacă îți permiți să investești în astfel de produse, merită. Îmi place cum totul este sincronizat, inclusiv munca o poți relua de unde ai rămas.

Multe comentarii văzute de mine pe alte bloguri de specialitate sunt de genul : sunt prea scumpe pentru ce oferă, sunt în urmă cu tehnologia etc. Vă puteți expune și voi părerea, dar dacă nu ați folosit niciodată produsele Apple vă rog să vă abțineți.

Voi reveni cu mai multe păreri despre produse și servicii folosite de mine.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.