Nu deveni o „bridezilla”! – Dojenile unei domnişoare de onoare către mirese

1
480
Domnisoara de onoare
Domnisoara de onoare

Orice femeie se bucură când una din dragele ei prietene va fi mireasă şi este încântată să-i fie domnişoară de onoare… aceasta până ce norocoasa viitoare soţie parcă o ia aproape razna! Într-adevăr, organizarea unei nunţi şi simpla idee a căsătoriei pot fi stresante, iar mireasa are nevoile de susţinere morală şi practică. Dar câteodată exagerează, făcând din nunta ei unicul eveniment care contează de pe pământ!

Mirese, reţineţi: noi, domnişoarele de onoare, suntem cu adevărat bucuroase şi dorim să vă fim aproape. Dar avem şi noi limitele noastre! Nimeni nu spune că nunta nu e importantă, însă nu e SINGURUL lucru din viaţa noastră (sau din a voastră, a propos). Nu vă supăraţi citind următoarele mici dojeni, ci luaţi-le ca fiind o perspectivă diferită şi apreciaţi sinceritatea!

10 dojeni ale unei domnişoare de onoare către mirese:

 • E bine că eşti fericită – ba nu, e minunat, e grozav; şi nimeni nu se bucură mai mult pentru tine decât eu, prietena ta bună! Dar ÎNCETEAZĂ cu replici precum: „lasă că o să fii şi tu curând la fel de fericită; lasă că va veni şi ziua ta”… Da, nu mă mărit (încă), dar asta nu înseamnă că nu sunt fericită cu viaţa mea! A deveni soţie e o împlinire, dar nu singura.
 • Da, nunta ta este importantă şi da, vreau să îţi fiu alături şi să te ajut să treci peste hopuri; eu sunt cea cu care poţi vorbi… Daaaar adu-ţi aminte că, oricât de importante ţi se par lucrurile de genul rochiei, formaţiei, meniului, buchetului etc. etc. etc., am şi eu viaţa mea, problemele mele; serviciul meu (şi nu aş vrea să mă dea afară pentru că vorbesc trei ore la telefon despre flori în timpul muncii); şi probabil am relaţia mea de cuplu şi ar fi drăguţ să mai vorbim şi despre mine aşa, din când în când (P.S.: dacă tocmai m-am despărţit de iubit/ am aflat că o rudă e bonavă/ mi-a murit pisica, atunci nu sunt în dispoziţia necesară să discut despre mărturii!)…
 • Nu! Nu voi spiona şi nu voi trage „băieţii” de limbă despre ce vor face la petrecerea burlacilor! Nu ai încredere în viitorul tău soţ? Şi chiar dacă merge la un club (inocent) de streaptease, şi ce? Tu nu ai dansat cu toţi bărbaţii la petrecerea burlăciţelor??
 • Nu, nu vreau să mă îmbrac în oribilitatea aia de rochie şi nu, nu arăt „drăguţ”, ci ca un eschimos în roz bonbon! Chiar nu am voie să port ce îmi place? Nu aş purta ceva indecent sau ceva alb, căci te respect şi iubesc. Dar chiar trebuie să arăt oribil?? (calmează-te, nu te va eclipsa nimeni, eşti frumoasă).
 • Chiar ţii la ritualul cu aruncatul buchetului de mireasă? Perfect – atunci hai să-l facem aşa cum se face; nu-mi şopti conspirativ unde să stau ca să-l prind eu, că strici distracţia. In plus, poate că NU VREAU toată tevatura ce urmează prinderii buchetului, poate că alta vrea mai mult… poate ar fi amuzant să vedem pe cine alege singur buchetul.
 • Nu, nu vreau să îmi petrec toată noaptea cu dragul de cavaler de onoare; o fi un băiat dulce, dar dacă chiar îmi place, voi sta din proprie iniţiativă cu el, nu forţată! Şi nuuuu, te rog nu mă aşeza la masa „single”, unde „poate cunosc şi eu pe cineva”! Nu pot sta la masă cu prietenii mei, chiar dacă sunt single??
 • Da, îţi stă bine rochia; da, îţi stă bine şi asta; nu, asta nu îţi vine bine, nu o mai proba a patra oară! Alege! Ştiu că trebuie să “simţi că e rochia ta”, dar dacă ai probat o sută, ar cam fi cazul să alegi. Şi încă ceva: da, arăţi bine!!! De ce nu pricepi de primele dăţi şi trebuie să mă întrebi din 2 în 2 minute??
 • Vrei să mă angajezi o seară ca hostess? Bine – în alt caz, te roooog nu mă pune să memorez lista cu invitaţi şi să-i duc pe fiecare la masă şi să port conversaţii de complezenţă cu fiecare! Crezi că reţin cine e nea Vasile de la ţară, cine e domnul Diaconescu din Cluj şi cine o mai fi doamna Florica?? Ar trebui să fac profilurile psihologice ale invitaţilor, să ştiu cum să-i abordez şi distrez??
 • Hmmm… de când nu mai sunt Elena (înlocuiţi cu orice nume), ci sunt “domnişoara ta de onoare”? Nu înţelege greşit, sunt bucuroasă să fiu, dar chiar nu-i nevoie să mă prezinţi oricui mereu astfel!
 • Şi o ultimă observaţie: ştiu că vrei ca la nuntă să se distreze toţi, dar NU POŢI FACE PE PLAC TUTURORA! Nunta este pentru tine şi mire, deşi ştiu că de obicei voi sunteţi ultimii care să se simtă bine. Mai lasă obligaţiile şi permite-ţi să faci şi ce vrei tu, nu doar ce vor ceilalţi…
Citește și:  Alternative la verighetele tradiționale, vezi ce puteți încerca

În rest, îţi doresc din toată inima să fii fericită şi să treci de faza “bridezilla”!

Loading...

1 COMENTARIU

 1. Mi-am împărtășit lacrimile secrete ori de câte ori îmi amintesc că auzit-o pe fiica mea în vârstă de 7 ani să mă întrebe dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună ce se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa lui Grand-mum. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul sarbatorii de Ziua Recunostintei ca i-i voi da un cadou de neuitat in aceasta vacanta de Craciun. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. el nu mai recepționează apeluri telefonice și nu primește mesaje text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele era gata să facă orice pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea ma introdus la Dr.Oduduwa care i-a ajutat, de asemenea, sa restaureze iubirea si increderea in casatorie cu farmecul vrajitor de magie. Nu cred niciodată despre magie, deși am citit câteva comentarii online despre magie spell-caster și vrăji pentru a câștiga dragostea pierdută, am dat o încercare din cauza soluției mele de nevoie. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa, așa cum mi-a dat prietenul meu. Crede-mă că mi-a fost surprinsă după două zile de vărsare a dragostei de dragoste Oduduwa în numele meu la Templul său, soțul meu sa întors bătând pe ușa mea. Acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit astfel să sară să-l primească acasă. Ceva despre care n-am crezut niciodată că va fi posibil a devenit o realitate. Dr. Oduduwa vrăjitoria dragostei este reală Puternic cu rezultat instant nu există nici un efect secundar.
  – Dacă vrei să te întorci înapoi.
  – Opriți divorțul și reuniți-vă căsnicia
  – Câștiga încrederea de la iubitul tău
  – dacă aveți întotdeauna Coșmaruri sau vise rele pe timp de noapte.
  – Vrei să fii promovat în biroul tău.
  – Vrei ca femeile / bărbații să fie atrași de tine.
  – Dacă vrei un copil de-al tău.
  – Vraja către puteri, bogăție și faima.
  – LOTTO câștigă numere magice.
  – Îngrijirea pe bază de plante și vindecarea oricărei boli de sânge.
  Dr. Oduduwa este un tată bun cu înțelegere reciprocă bună în comunicare pentru a rezolva vraja farmecului. TRIMITEȚI mesajul Whatssap la +234810 9 844548
  oduduwaspellcaster@protonmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.