Rețete culinareMurătură de sfeclă roșie la borcan, acrită cu oțet - află aici...

Murătură de sfeclă roșie la borcan, acrită cu oțet – află aici cum se face

Sfecla rosie este un remediu natural bun pentru sanatatea omului, de aceea eu o gatesc de cateva ori pe an.

Aceasta reteta pot sa spun ca o am de la mama mea care o gateste de fiecare data de Pasti.

Este un fel de acritura care merge foarte bine in combinatie cu mancarurile de Pasti dar si cu alte mancaruri.

Sfecla rosie se mai poate face si taiata rondele sau in combinatie cu hreanul.

Ingrediente muratura sfecla rosie la borcan, acrita cu otet

  • 1 kg sfecla rosie
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita sare
  • apa

Mod de preparare

Se spala si se pune la fiert sfecla rosie pana in momentul in care furculita intra bine in ea.

Cand este fiarta se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce este racita se curata si se taie bucati potrivite pentru a intra in blender.

Dupa ce este gata razuita se pune intr-un bol si se adauga peseta ea zaharul, otetul si sarea, apoi se amesteca bine.

Cand am terminat de amestecat se poate pune intr-un borcan, adaugand apa pana este bine acoperita.

Va doresc pofta buna! 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.