Murătură de sfeclă roșie la borcan, acrită cu oțet – află aici cum se face

0
992
Muratura de sfecla rosie la borcan, acrita cu otet
Muratura de sfecla rosie la borcan, acrita cu otet

Sfecla rosie este un remediu natural bun pentru sanatatea omului, de aceea eu o gatesc de cateva ori pe an.

Aceasta reteta pot sa spun ca o am de la mama mea care o gateste de fiecare data de Pasti.

Este un fel de acritura care merge foarte bine in combinatie cu mancarurile de Pasti dar si cu alte mancaruri.

Sfecla rosie se mai poate face si taiata rondele sau in combinatie cu hreanul.

Ingrediente muratura sfecla rosie la borcan, acrita cu otet

  • 1 kg sfecla rosie
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita sare
  • apa

Mod de preparare

Se spala si se pune la fiert sfecla rosie pana in momentul in care furculita intra bine in ea.

Cand este fiarta se scoate din apa si se lasa la racit.Dupa ce este racita se curata si se taie bucati potrivite pentru a intra in blender.

Dupa ce este gata razuita se pune intr-un bol si se adauga peseta ea zaharul, otetul si sarea, apoi se amesteca bine.

Citește și:  Nu știți ce să mai gătiți de post? Aveți aici 10 rețete delicioase

Cand am terminat de amestecat se poate pune intr-un borcan, adaugand apa pana este bine acoperita.

Va doresc pofta buna! 

Ingrediente- sfecla rosie
Ingrediente- sfecla rosie
Ingredientele- sarea, zaharul si otetul
Ingredientele- sarea, zaharul si otetul
Sfecla rosie taiata in doua, fiarta si curatata
Sfecla rosie taiata in doua, fiarta si curatata
Sfecla fiarta,curatata si taiata felii
Sfecla fiarta,curatata si taiata felii
Sfecla rosie data prin blender
Sfecla rosie data prin blender
Sfecla rosie maruntita
Sfecla rosie maruntita
Sfecla rosie pusa in borcan
Sfecla rosie pusa in borcan
Sfecla rosie murata
Sfecla rosie murata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.