Nunți și mireseCertificatul de căsătorie fals? O modalitate inedită de a o cere în...

Certificatul de căsătorie fals? O modalitate inedită de a o cere în căsătorie

Un certificat de casatorie fals poate fi folosit pe tot parcursul procesului de planificare a nuntii, de la cererea in casatorie pana la felicitarile in care multumiti invitatilor pentru prezenta. Barbatii intotdeauna sunt in cautarea unor moduri noi si creative de a le cere in casatorie pe femeile pe care le iubesc. In loc de traditionala cerere in casatorie, unde barbatul ingenuncheaza in fata femeii, acesta poate utiliza un certificat de casatorie fals.

Aceasta este ideea perfecta pentru femeile care isi pot da usor seama ca barbatul urmeaza sa o ceara in casatorie. O cutie cu inelul de logodna si o cina romantica sunt indicatoare ale unei viitoare cereri in casatorie, asa ca barbatul ar putea sa-i daruiasca iubitei un plic in care se afla ceea ce pare a fi un certificat de cadou pentru a pastra surpriza. Aceasta va deschide plicul si va gasi un certificat de casatorie necompletat, iar barbatul o poate intreba daca doreste sa-l ajute sa completeze spatiile goale.

Expedierea unei scrisori de dragoste impreuna cu un certificat de casatorie fals poate fi o modalitate foarte buna prin care un barbat poate cere in casatorie o femeie cu care are o relatie la distanta. Doar fiindca buzunarele tale nu sunt indeajuns de pline pentru a face cererea in casatorie personal, nu inseamna ca si inima ta este goala. Cuplurile practice ar putea dori sa economiseasca banii de avion pentru a-i folosi la cheltuielile de nunta. Cadrele militare de asemenea ar putea gasi ca aceasta este modalitatea perfecta de a-si cere in casatorie partenera, atunci cand se afla la mare distanta.

certificat fals

Un certificat de casatorie fals poate fi utilizat si ca invitatie la nunta sau pentru anuntarea logodnei. Utilizati un fundal si un format similar certificatului de casatorie real, insa modificati textul. Cuplurile pot alege sa includa o poza de la logodna sau detalii suplimentare, mai ales daca se intampla sa fie o nunta in deplasare.

O modalitate grozava de a utiliza un certificat de casatorie fals este la petrecerea burlacitei, intr-un joc. Creati un joc de cuvinte in care invitatii sunt rugati sa completeze documente cu diverse adjective, substantive si verbe care descriu mirele si mireasa. Fiecare cuvant corespunde cu un anumit punct in textul de pe certificatul de casatorie. Pentru a obtine rezultate mai amuzante, nu ezitati sa faceti modificari subtile la certificatul traditional. Dupa ce toata lumea a terminat, fiecare se va ridica in picioare si va citi cu voce tare versiunea sa de certificat de casatorie.

Aproape orice persoana cu un computer si un program de procesare a textelor poate crea un certificat de casatorie fals. Pur si simplu deschideti programul si jucati-va cu dimensiunea si tipul caracterelor pana cand documentul arata ca un certificat oficial. Cei care poseda programe de editare mai extinse pot utiliza grafica si fundaluri pentru un plus de autenticitate.

Daca nu aveti acces la un program bun sau pur si simplu nu aveti timp sa va creati propriul certificat fals, le puteti achizitiona online la preturi rezonabile. Un certificat de casatorie fals poate fi un element amuzant la pregatirile de nunta, de la inceput la sfarsit. Desigur, certificatele de casatorie false nu trebuie sa fie utilizate in scopuri legale, intrucat acestea sunt doar pentru uz personal si distractie.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.