Modalități de a extinde confortul casei, cu pergolă retractabilă la terasă

0
165
Pergola retractabila la casa

Având în vedere pandemia de coronavirus, nu este deloc surprinzător faptul că numeroși români au petrecut mai mult timp liber în grădina lor, decât în spațiul public exterior, în perioada 2020-2021, comparativ cu 2019. Statisticile arată că una din șapte persoane a cheltuit mai mulți bani pentru a-și amenaja grădina sau spațiul liber din jurul casei.

Mulți români au postat imagini pe Facebook sau pe Instagram pentru a se lăuda cu ceea ce au realizat. Cei care și-au dorit extinderea confortului casei, mai ales al terasei, au decis să instaleze un tip inovator de pergolă retractabilă, din cele mai populare modele de pe piață.

Cum te poți bucura de un spațiu suplimentar de locuit la casa ta

Pergola bioclimatica

Instalarea unei terase îți va oferi oportunitatea de a te bucura de spațiul liber, din curte, făcând în același timp și casa să devină mai atractivă și mai luxoasă. Dacă intenționezi să-ți amenajezi o terasă lângă casă, poți folosi și o pergolă cu acoperiș retractabil, pentru a fi protejat de factorii de mediu (vânt, ploaie, radiații ultraviolete) pe tot parcursul anului.

O idee grozavă este să găsești și un set elegant de canapele pentru terasă, pentru a sta comod și a te distra cu cei din familie, sau cu oaspeții în zilele toride de vară. Asta ar fi grozav pentru a crea amintiri cu prietenii și familia pe terasa ta, indiferent de perioada din an. Aspectul acestui loc, în aer liber, va fi personalizat, el va deveni un spațiu de relaxare suplimentar.

Bucătăria în aer liber, un lucru la care visează oricine

Pergolele sunt perfecte și pentru bucătăriile în aer liber, în acest fel ambianța acestui loc va fi mult mai atrăgătoare. Alături de aspectul creat, pergola oferă și alte avantaje:

  • Îmbunătățește experiența în aer liber
  • Confortul acestui spațiu va fi impresionant
  • Protejează de soarele arzător din zilele de vară și de razele ultraviolete (UV)
  • Are acoperișul retractabil și impermeabil 100%, deci va proteja de vânt și ploaie
  • Elementele ce fixează pergola sunt din oțel inoxidabil, astfel oferă protecție îndelungată și rezistență excelentă în timp.

Principalele idei de acoperișuri retractabile pentru terasă

Pergola cu inchidere din sticla

Dacă te-ai gândit să-ți sporești imaginea și valoarea casei, probabil deja ai început să-ți faci și planuri de amenajare sau renovare importante. Asta include și renovarea terasei care se poate face prin strategii excelente care se potrivesc perfect în acest spațiu de locuit.

Citește și:  Intreținerea saltelelor de pat, un lucru important pentru igiena casei

După cum se știe, nu toată lumea are o terasă imensă disponibilă pentru amenajare. Dacă și tu ai un spațiu mic la terasă, îți sugerăm să folosești o pergolă proiectată la comandă, pentru a avea un confort de neegalat în acest spațiu, cum sunt cele de pe Pergole-Retractabile.ro.

Ai putea alege unul din modele de pergole de TOP, foarte apreciate în acest an, care se potrivesc perfect la terasa casei:

  • Pergolă cu acoperiș retractabil, cu membrană PVC, care protejează de factorii meteorologici nefavorabili – soare puternic, ploaie, vânt, zăpadă. Această pergolă va îmbunătăți aspectul verandei sau al terasei, poate fi realizată în diferite texturi și culori. Este perfectă pentru relaxare în orice zi din an, sau pentru petrecerea timpul liber.
  • Pergole bioclimatice de la Sun Leader care sunt 100% impermeabile și rezistente chiar și la cele mai vitrege condiții de mediu – lapoviță și ninsoare iarna. Pergolele au lamele din aluminiu și cu închideri din sticlă sau zipscreen. Pot susține și 200 kg/mp zăpadă. Pergolele bioclimatice pot fi instalate și la piscină, sau pot găzdui și un jacuzzi în aer liber.
  • Pergole cu formă curbată a căpriorilor de la acoperișul retractabil care pot proteja terasa de factorii de mediu, dar și de ochii curioși ai vecinilor indiscreți.

Având în vedere aceste modele, este clar că ai posibilitatea de a crea un spațiu de locuit suplimentar, unic și elegant, cu ajutorul unei pergole alese, care să fie practică, modernă și adaptată activității tale. Nu există o modalitate mai bună de a crea un spațiu nou, decât cu o pergolă marca Sun Leader. Acestea sunt realizate într-o gamă variată de culori, au accesorii wow, cum ar fi: iluminat cu LED, dimmer pentru a regla intensitatea luminii, închideri cu sticlă glisantă, sisteme de umbrire zipscreen, pardoseală din lemn pentru decking.

Toate pergolele Sun Leader sunt realizate la cele mai înalte standarde calitative. Produsele sunt proiectate perfect, iar apoi sunt instalate de oameni profesioniști, de la acest brand, pentru a funcționa perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.