Rețete culinareMâncare scăzută de spanac proaspăt - rețetă fără fierbere în apă

Mâncare scăzută de spanac proaspăt – rețetă fără fierbere în apă

Spanacul este printre principalele ingrediente pe care le recomanda medicul atunci cand avem copii dar e sanatos pentru orice persoana.

Mie de mica imi place sa mananc spanac scazut fiindca e si gustos si usor. Sper sa va fac pofta cu el.

Ingrediente mancare scazuta de spanac proaspat – reteta fara fierbere in apa

  • 1 kg de spanac
  • 2 cubulete de unt / 3 linguri de ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Spalam spanacul si il taiem mai marunt – puteti lasa si frunzele intregi daca doriti, dar asa e mai usor de consumat pentru copii.

Intr-o tigaie punem 2 cuburi de unt sau 3 linguri de ulei si adaugam spanacul. Acoperim oala cu un capac si dupa 20 de minute este aproape gata. Nu e nevoie sa punem apa deoarece frunzele vor lasa destul lichid, insa, daca doriti, se pot adauga cateva linguri de lapte. Dupa 20 de min putem condimenta cu sare si piper si adaugam usturoiul pisat.

Atunci cand stingem focul – dupa inca 2-3 min – adaugam smantana amestecata cu faina.

Se poate presara mancarea cu patrunjel verde sau cu frunze de usturoi proaspat, tocate.

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.