Rețete culinareMâncare scăzută de dovlecel cu smântână - descoperă această rețetă delicioasă

Mâncare scăzută de dovlecel cu smântână – descoperă această rețetă delicioasă

Aceasta reteta este cel mai bun lucru care putea sa se intample cu un dovlecel.

E o reteta gustoasa, aromata, cremoasa, este super usor de preparat si nu in ultimul rand este la fe de bun si calda si rece.

Ingrediente mancare scazuta de dovlecel

  • -dovlecel
  • -ceapa
  • -o legatura marar
  • -3 linguri faina
  • -2 linguri smantana
  • -apa
  • -sare, piper

Mod de preparare

Spalam si curatam dovlecelul, il razuim pe razatoarea mare, saram si lasam la scurs; curatam ceapa, o razuim cu razatoare mica, tocam mararul si impreuna punem la calit in tigaia cu ulei incins.

Stoarcem dovlecelul razuit de apa si il adaugam langa ceapa si marar cu o lingura de smantana, condimentam, dupa 5 minute adaugam apa aproximatim 150ml si, acoperit, lasam pe foc.

Intre timp pregatim o ingrosala din faina, smantana si apa; cand dovlecelul este suficient de fiert, adaugam ingroseala ca sa se lege mancarea, lasam cateva clocote, condimentam daca este cazul.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.