Rețete culinareAperitiv din legume - află cum se gătește această rețetă de conopidă...

Aperitiv din legume – află cum se gătește această rețetă de conopidă pane

Conopida pane sau orice alta leguma pane este un aperitiv ideal.

Atunci cand e sezonul lor, toti pregatim aceasta reteta cu drag.

Este ideala de servit cu diferite sosuri sau salate.

Ingrediente aperitiv din legume – Conopida pane

  • -1 conopida
  • -2 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -un cub de legume
  • -sare,piper
  • -ulei pentru prajit

Mod de preparare

Prima data indepartam frunzele de pe conopida, taiem portiunile cu defecte daca este cazul, o spalam bine sub un jet de apa, desfacem in bucatele si punem la fiert in apa sarata, piperata si cu un cubulet de legume.

Conopida este fiarta atunci cand intra furculita usor in ea, o scoatem din apa si o lasam la scurs.

Pregatim celelalte ingrediente: spargem ouale, le condimentam si le batem spuma, pregatim separat in boluri faina si pesmet.

Incepem sa dam bucatile de conopida prima data prin faina, oua si in ultimul rand prin pesmet; punem bucatile la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, prajim pe ambele parti, dupa care scoatem pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.