Rețete culinareLangos - plăcintă ungurească cu smântână și cașcaval ușor de pregătit și...

Langos – plăcintă ungurească cu smântână și cașcaval ușor de pregătit și foarte delicioasă

Aceasta reteta o sa va vina mereu in ajutor atunci cand nu aveti mancare gatita deoarece acest tip de aluat se poate pastra in frigider si 1 saptamana, iar dvs veti folosi doar cat aluat va trebuie atunci pe moment iar restul il bagati intr-o punga unsa cu ulei.

Sunt bune calde ,unse cu smantana si cascaval, dupa preferinte se poate pune si mujdei de usturoi.

Ingrediente langos – placinta ungureasca cu smantana si cascaval

  • 1kg de faina
  • 1 lingura mare de sare
  • 3 oua intregi
  • 200 ml lapte
  • 1/2 cubulet de drojdie ( cat o nuca )
  • 1 pahar de iaurt sau lapte batut de 450 ml

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se framanta impreuna, facem mingiute din aluatul obtinut atatea cate bucati de langos dorim sa servim atunci pe moment iar restul de aluat se pune, intr-o punga unsa cu ulei, la frigider.

Cu o sucitoare intindem mingiuta de aluat sub forma de patura; se prajeste in baie de ulei incins, o lasam pe un servetel sa se scurga de ulei iar apoi se unge cu smantana si razuim cascaval deasupra.

Pofta buna.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.