Părinți și copiiIluzii optice în sticlă: oare cum au fost introduse aceste obiecte?

Iluzii optice în sticlă: oare cum au fost introduse aceste obiecte?

Chiar dacă pare imposibil, află cum a putut introduce un artist diverse obiecte în sticlă.

Cubul din sticlă

Imaginea de mai jos surprinde un cub ce a fost introdus in interiorul unei sticle. Aceasta depaseste toate barierele fizice si psihice, dar cum totul se pare ca e posibil in viata, o sa incercam sa fim optimisti si sa credem ca artistul chiar reuseste sa introduca atat de multe lucruri in sticle.

cubCartea din sticlă

De aceasta data, imaginea surprinde prezenta unei carti in interiorul unei sticle. Daca ne era greu sa credem cum pot fi introduse mingile de tenis, acum ce parere vom avea in privinta cartii ?

carteMingi de tenis în sticlă

Imaginea de mai jos surprinde cateva mingi de tenis in interiorul unei sticle cu gat scurt, ceea ce pare destul de bizar si de imposibil in acelasi timp, introducerea acestora in interiorul sticlei fiind aproape greu de imaginat. Totusi autorul sustine faptul ca nu taie fundul sticlelor pentru a introduce obiectele, ci face totul prin gaturile lor.

mingi

Foarfecele din sticlă

In imaginea de mai jos veti observa cum in interiorul unei sticle se afla acel foarfece. Va veti intreba cum a ajuns acolo, dar cel care se ocupa cu asa ceva va garanteaza ca nu a umblat prin fundul sticlelor, ci face totul prin gaturile lor, ceea ce e greu de imaginat. Probabil e doar o simpla iluzie optica al carei secret numai acesta il cunoaste.

foarfece

Tirbușonul din sticlă

Imaginea de mai jos este cu adevarat o iluzie optica, iar efectul este unul cu atat mai interesant cu cat creatorul ei nu a vrut sa dezvaluie secretul. Asadar, cum credeti ca a reusit sa introduca acel tirbuson in sticla?

sticla

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.