Idei de amenajări interioare – Cum trebuie să arate un design modern pentru casa ta?

0
1915
1. Idei de amenajări interioare

Descoperă cele mai interesante idei de amenajări interioare! Află care sunt cele mai bune combinații de materiale pentru casa ta! Doar așa poți opta pentru cele mai bune variante și îți poți face casa exact așa cum ai visat. Poți apela la un specialist în amenajări interioare pentru a primi sfaturi practice pentru a realiza un nou design în casa ta.

Decorează la interior casa cu stucco veneziano în stil italian!

2. Idei de amenajări interioare

Dacă vrei să oferi un efect deosebit, de căldură și profunzime unei camere, poți decora unul sau mai mulți pereți cu un tip de tencuială decorativă texturată – stucco veneziano. Acest produs decorativ amintește de tradiția italiană în amenajări interioare, de stucaturile din vechile palate ale Veneției.

Nuanțele și efectele sunt foarte interesante și pot varia în funcție de talentul și abilitatea persoanei care realizează acest înveliș lucios pe suprafața peretelui.

Dacă se apelează la un specialist se poate obține:

 • Un stucco veneziano special din punct de vedere al texturii, culorii și al efectului creat pe suprafața verticală a peretelui.
 • O suprafață netedă sau lucioasă.
 • Contraste de lumină și umbre.
 • O imitație de marmură, potrivită mai ales pentru lucrările decorative pentru exteriorul casei.
 • Un efect de profunzime cu multe pete închise realizate prin culoare de contrast.
 • Prin suprapunerea culorilor se obține o expresie artistică specială. Pot fi utilizate și 2-3 culori diferite.
 • Un decor deosebit, rezistent la umezeală și mucegai.

Acest finisaj decorativ este cel mai folosit în tradiția italiană venețiană atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul locuințelor, în amenajări interioare. Se poate aplica și în spații publice și private, și pe pereți și pe tavan.

Alege jaluzelele motorizate, automate, pentru ferestrele casei!

3. Idei de amenajări interioare

Dacă ai ferestre de dimensiuni mari, poți opta pe varianta unor jaluzele motorizate care se închid automat, prin telecomandă centralizată. Există și posibilitatea de a le programa să se închidă automat când aprinzi luminile sau când apune soarele. Prin telecomandă poți închide și deschide jaluzelele foarte ușor, fără a te da jos din pat. De asemenea ele pot fi programate să se deschidă singure dimineața, când răsare soarele.

Alte avantaje:

 • Reglează vizibilitatea și lumina în spațiul respectiv.
 • Au un stil personal.
 • Oferă eleganță camerei.
 • Echilibrează intensitatea luminii în orice moment al zilei, în interiorul casei.
 • Sunt rezistente, durabile în timp și frumoase.
 • Au un design plăcut, unic, elegant.
 • Au culori exclusiviste, pot fi în nuanțe mai întunecate sau mai luminoase.
 • Unele sunt mai simple, altele moderne, realizate din materiale mai sofisticate.
 • Pot fi folosite în orice zonă a casei – balcon, dormitor, living, bucătărie.
 • Se pot aplica la orice formă a ferestrei.
 • Oferă un nivel de lumină plăcut, un sentiment confortabil, o atmosferă de lux casei.

Un astfel de echipament nu este sofisticat și nici costisitor, prețurile sunt destul de accesibile și având în vedere efectul și confortul creat, acest tip de investiție este util și interesant pentru casă.

De ce este bine să alegi gresie tip parchet pentru baia ta?

4. Idei de amenajări interioare

Dacă vrei să înlocuiești gresia clasică cu ceva nou, modern, în trend, ai posibilitatea de a opta pentru gresia tip parchet, care este de calitate și completează perfect orice spațiu de locuit. Acest tip de gresie are un design deosebit, imită foarte bine orice tip de lemn (cireș, stejar, pin), copiază și textura lemnului masiv, este asemănătoare parchetului, în rest are avantajele oferite de gresia clasică. Se poate folosi pentru orice spațiu al casei, pentru orice cameră, baie sau bucătărie, unde vrei să obții un aer rustic, cu efect unic, plăcut, calmant, relaxant.

Citește și:  Accesorii parfumate pentru locuință, de ce să alegem cele naturale în detrimentul celor chimice

În baie, gresia tip parchet este practică, poate fi întreținută ușor, este rezistență 100% la umezeală sau apă, ceea ce nu se poate spune despre parchet. Modelele de gresie sunt variate, dar toate oferă avantajul că sunt ușor de curățat, rezistente la pete și durabile în timp.

O idee grozavă pentru casa ta ar fi și încălzirea prin pardoseală, desigur dacă vrei să faci și anumite lucrări de izolații și amenajări interioare care sunt necesare pentru casa ta.

Ștergătorul pentru oglindă, un gadget pentru baie care îți simplifică viața

5. Idei de amenajări interioare

După un duș cald, întreaga baie se umple de aburi, și aburii se pun pe oglindă imediat. Pentru a te vedea în oglindă, s-a găsit o soluție foarte bună – ștergătorul pentru oglindă. Prin mișcarea acestuia se poate șterge oglinda, la fel ca la parbrizul mașinii. Ștergătorul se poate muta exact în locul unde este nevoie, nu se montează permanent pe oglindă. Dacă optezi pe varianta hi-tec, cu baterii, poți avea un ștergător care se mișcă singur și poate avea și funcția de dezaburire pentru oglindă.

Senzor de mișcare cu LED pentru toaletă

6. Idei de amenajări interioare

Dacă vrei să faci o surpriză celor din familie și să ai o toaletă mai distractivă, există senzori de mișcare cu LED care se fixează la marginea vasului de toaletă. Poți instala un astfel de accesoriu simplu și rapid, în doar câteva minute, și astfel te poți bucura de confortul maxim oferit de această lampă de toaletă.

Acest tip de senzor este sensibil la mișcare, se aprinde și luminează toaleta când te apropii de ea. Raza de acțiune a senzorului este de 2 m ceea ce este un avantaj pentru cei care merg la toaletă noaptea, pentru a nu se împiedica în întuneric prin baie.

Lumina se poate preseta, astfel poate fi intermitentă sau continuă, albă sau colorată. LED-ul poate avea una sau mai multe culori, astfel că un astfel de gadget poate reprezenta un accesoriu decorativ perfect pentru orice baie. Acest sistem de iluminare LED se aprinde automat și poate fi folosit de oricine în mod comod. Avantajul este că nu mai trebuie să aprinzi lumina în baie pe timp de noapte, care poate fi prea puternică și deranjantă pentru ochi. În plus faci și economie la energie, senzorul funcționează cu baterii AAA.

Iluminarea perfectă a casei

7. Idei de amenajări interioare

Dacă ai nevoie de lumină suplimentară atunci când ajungi acasă, poți folosi proiectoare LED care au senzori de mișcare și oferă o iluminare clară la exteriorul casei.

Avantajele sunt mari:

 • Se pot monta pe suprafețe verticale sau orizontale, de bare transversale sau de stâlpi verticali.
 • Au un braț rabatabil ce oferă posibilitatea modificării unghiului de iluminare (chiar de 120 grade).
 • Sunt economice, consumă puțină energie, clasa A.
 • Au carcasa metalică sau din aluminiu, sunt rezistente la apă.
 • Sunt perfecte pentru iluminarea spațiilor mari și mici.

Prețurile sunt mici, plata se face în rate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.