Gustări rare de care probabil nu ai auzit până acum

1
805
Sucuri si gustari rare
Sucuri si gustari rare

Din cand in cand, o firma cunoscuta ca Pepsi, Coca Cola sau Lays scoate pe piata anumite produse in editie limitata si care nu se gasesc decat in anumite regiuni ale lumii. Si la noi in tara au existat Pepsi Blue sau Coca Cola Cherry, produse care acum nu se mai gasesc pe piata romaneasca. Iata o galerie foto cu cateva sucuri, chipsuri sau ciocolate in editii limitate:

Sucuri-si-gustari-rare-33 Sucuri-si-gustari-rare-32 Sucuri-si-gustari-rare-31 Sucuri-si-gustari-rare-30 Sucuri-si-gustari-rare-29 Sucuri-si-gustari-rare-28 Sucuri-si-gustari-rare-27 Sucuri-si-gustari-rare-26 Sucuri-si-gustari-rare-25 Sucuri-si-gustari-rare-24 Sucuri-si-gustari-rare-23 Sucuri-si-gustari-rare-22 Sucuri-si-gustari-rare-21 Sucuri-si-gustari-rare-20 Sucuri-si-gustari-rare-19 Sucuri-si-gustari-rare-18 Sucuri-si-gustari-rare-17 Sucuri-si-gustari-rare-16 Sucuri-si-gustari-rare-15 Sucuri-si-gustari-rare-13 Sucuri-si-gustari-rare-12 Sucuri-si-gustari-rare-11 Sucuri-si-gustari-rare-10 Sucuri-si-gustari-rare-9 Sucuri-si-gustari-rare-8 Sucuri-si-gustari-rare-7 Sucuri-si-gustari-rare-6 Sucuri-si-gustari-rare-5 Sucuri-si-gustari-rare-4 Sucuri-si-gustari-rare-3 Sucuri-si-gustari-rare-2 Sucuri-si-gustari-rare-1

1 COMENTARIU

  1. Aoleu, ce bune sunt chipsurile Lay’s cu otet!! Am avut ocazia sa le incerc in vacanta in Grecia. Sunt pur si simplu super!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.