Dragoste și relațiiFelicitări și mesaje de 8 Martie, Urări de neuitat pentru Ziua Femeii

Felicitări și mesaje de 8 Martie, Urări de neuitat pentru Ziua Femeii

Îți dorești să faci o surpriză mamei, iubitei sau prietenei? Trimite-i o urare de 8 Martie! Aici poți găsi cele mai frumoase felicitări, mesaje și sms-uri de 8 Martie. Toate mesajele de Ziua Femeii vor impresiona doamnele și domnișoarele, vor fi pe placul lor și le va face să se simtă mai frumoase în această zi.

Pentru foarte mulți oameni Ziua Femeii este o combinație între Ziua Mamei și Ziua Îndrăgostiților. Ziua de 8 Martie este o sărbătoare deosebită și pentru femei și pentru bărbați. Majoritatea oamenilor sărbătoresc această zi în familie, cu prietenii, fac o masă bogată sau merg la restaurant. De 8 Martie toate femeile – mame, soții, iubite, prietene, surori și alte rude – primesc flori și cadouri de la cei dragi, mai ales de la bărbați.

Navigare rapidă în articol:

Ziua de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii

Ziua Internațională a Femeii cunoscută și sub numele de Ziua Mondială a Femeii este foarte importantă pentru femeile din întreaga lume. Este sărbătorită pe 8 Martie în fiecare an.

Femeile sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii din anul 1911, acesta fiind momentul care atrage atenția asupra drepturilor femeii și egalității la nivel mondial. În istorie se vorbește despre succesul primei Zile a Femeii, în anul 1911. Principala cerere a femeilor a fost dreptul la vot. Acest drept la demnitate al femeilor a fost obținut cu greu peste tot în lume, în diferite perioade de timp. În România interbelică, abia în anul 1938 femeile au primit prin Constituție, dreptul la vot.

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”

„Mamă, Fie-ţi inima vioară,/ Trandafiri albi să primeşti./ Să ai viaţa primăvară,/ Ce doreşti să împlineşti!/ Să ai multă sănătate,/ Fericire cât se poate!/ Nicicând să nu-îmbătrâneşti,/ Pe noi, mamă, să ne creşti! ” – Dumitru Delcă

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”

„Te iubesc, a mea mămică;/ Ştiu că mă iubeşti; ţi-s dragă;/ Sunt fetiţa ta cea mică,/ Iar tu-mi eşti mămica-mi dragă./ Te iubesc mămică fină/ Glasul tău e glas de mamă;/ Mierea ta, este albină/ Şi surâsul tău, mă cheamă.”– Paul Preda Păvălache

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„Eu, mamă dragă, te iubesc/ Uneori te necăjesc./ Greşelilor cer iertare;/ Eşti mamă bună, iubitoare/ Nu ştii, cearta ta mă doare/ Iar eu promit că te ascult/ Apoi… o iau de la-nceput.” – Constantin Iordache

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!”

„Mama – lacrimă târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candelă a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!”

„Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”

„La mulți ani, mămica mea! Să fi fericită și să te iubească toată lumea cum o face puiul tău.”

Mesaje de 8 Martie pentru bunică

„Cu ocazia zilei femeii îți doresc multă sănătate, fericire și numai bine! La mulți ani, bunică!”

„De ziua ta bunică … Ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de 8 Martie!”

„Bunică, de 8 Martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Dragă bunică îți doresc un 8 Martie special!”

„Dragă bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă …La mulți ani!”

„1000 de flori si tot atatea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani de 8 Martie bunică!”

„Draga bunică, fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„De 8 Martie îți ofer în dar toată dragostea mea! La mulți ani, bunică!”

Mesaje de 8 Martie pentru iubită sau soție

„Ești frumoasă…Eşti ca vremea când e soare,/ Ca grădina dând în floare./ Eşti ca noaptea când e lună,/ Ca ziua cu vreme bună./ Eşti ca cerul plin cu stele./ Ca şnurul plin cu mărgele./ Doamne, ce frumoasă eşti!/ Ca Ileana din poveşti./ Eşti cea mai frumoasă fată./ Eşti regină-ncoronată. ” – Dumitru Delcă

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Tu eşti frumoasă-aşa cum… eşti!/ Nu-mi vei clinti nicicând simţirea!/ Până şi zâne din poveşti/ Ar fi geloase pe iubirea/ Care mă mistuie, mă arde,/ Dar să renasc tot ea m-ajută/ Când ale tale braţe calde/ M-ascund de viaţă de e cruntă…/ Eşti minunată-aşa cum… eşti!/ Copil, femeie, soră, mamă…/ Chiar şi când te împotriveşti/ Iubirii din prea multă teamă…/ Şi nu mai căuta răspuns/ La tot ce vreau, la tot ce simt!…/ Priveşte-mă – şi e de-ajuns / Iubita mea, ochii nu mint! ” – Alina Tănase

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!”

Alte mesaje de 8 Martie pentru soție

„Soția mea scumpă și grijulie, te felicit de 8 Martie! Nu mă satur să te admir în fiecare zi. Ești întruchiparea eleganței și a frumuseții, iar eu te iubesc ca în prima zi. Îți mulțumesc pentru că ai adus bucurie și fericire vieții mele! La mulți ani! Te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăiești o nouă primăvară…”

„Mă dor lacrimile stelelor, ce-n ele tu exişti/ Mă îneacă plânsul vieţii, ce trece fără sens/ Te rog să fii tu noapte şi zi lumină-n mine/ Te aştept în stânci şi-n munte, în clipa care vine/ Tu eşti minune-n lume, început de univers/ Tu legeni aceste zile, în braţe şi în vers/ Tu-n râul vieţii nudă, viaţă, tu ne dăruieşti/ Eşti pasărea phoenix şi sfântă tu ne eşti.” – Viorel Muha

„O ştii şi tu şi-o lume ştie/ Că te iubesc la nebunie,/ Dar cred că-i clar şi lămurit/ Că încă n-am înnebunit.” – Sanda Toma

Mesaje de 8 Martie pentru soră

„Sora mea, de ziua ta vroiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!”

„Draga mea soră, te felicit în cea mai importantă zi a femeilor – 8 Martie. Fie ca această zi să fie una fericită pentru tine, plină de bucurie și lucruri minunate pentru un suflet frumos cum ai tu!”

„Astăzi este ziua femeii este ziua ta. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine. Că ești parte din sufletul meu. Ne curge același sânge prin vene. Dar și simțiri, trecut, educație și atâtea gânduri comune. Ne-am format împreună. Ne-am fost mereu alături. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete… La multi ani, sora mea!”

„Dragă soră! O zi minunată de 8 martie, o primăvară plină de frumusețe și dragoste! Îți doresc să ai parte de gânduri bune, de cadouri, de dragoste și momente deosebite în viață! La mulți ani!”

„Ești marea mea sursă de inspirație. Te admir pentru curaj, pentru inventivitate, pentru puterea creatoare, pentru indulgență, pentru blândețe. Mulțumesc în fiecare zi că am avut norocul sa fiu eu fratele tău. Sunt plin de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată. La multi ani, surioară!”

„La mulți ani, dragă sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericită alături de familia ta. Ai grijă de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulți ani!”

Mesaje de 8 Martie pentru șefă

„Vă doresc din toată inima ca această primăvară să vă aducă bucurie și bună dispoziție! În ziua de 8 Martie să aveți parte de fericire, noroc și dragoste! La mulți ani!”

„Ziua de 8 Martie a sosit! Permiteți-mi să vă felicit din inimă și să vă doresc multă sănătate, răbdare, noroc, o viață lungă și minunată!”

„O sărbătoare minunată și o primăvară plină de frumusețe și împliniri! La mulți ani de 8 Martie!”

„O zi de 8 Martie fericită! La mulți ani!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate. 8 Martie Fericit!”

„La mulți ani! Fie ca primăvara să vă aducă bucurie în suflet, sănătate, fericire și parfumul florilor sale!”

Mesaje de 8 Martie pentru prietene

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Primăvara aduce reînnoire, zâmbete, fericire și flori. Îți doresc să-ți împlinești visele în această primăvară! La mulți ani de 8 Martie! ”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să-ți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Îți doresc o stare de spirit deosebită, fericire, noroc, sănătate, zâmbete și o zi de 8 Martie magnifică! ”

„De 8 Martie senin,/ Într-un cadru anonim/ Primăvara a sosit/ În al iernii asfințit./ Primăvara-n suflet vă dorește …”

„Mă grăbesc să felicit de 8 Martie o femeie deosebită, încântătoare, fermecătoare și cu adevărat frumoasă! O primăvară fericită!”

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum din ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească!”

„Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”

Mesaje de 8 Martie pentru cumnată

„O primăvară frumoasă împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani cumnata mea!”

„Începând cu 8 Martie, dragă cumnată, să ai parte de noroc, fericire, succese și cele mai frumoase realizări! La mulți ani!”

„Dragă cumnată, îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de 8 Martie!”

„Dragă cumnată, îți urez să fii fericită cu ocazia zilei de 8 Martie! O primăvară minunată!”

„Flori, zâmbete și râsete îți dorim, îmbrățișări și bucurii! Femeie frumoasă te felicităm și din inimă un călduros La mulți ani îți urăm! ”

„O zi fericită de 8 Martie! Să ai parte de fericire în familie!”

„În luna martie, Ziua Femeii este minunată! Îți doresc ca în această zi să ai parte de momente frumoase, să fii fericită, să ai noroc și sănătate!”

Mesaje de 8 Martie pentru soacră

„Dragă soacră – Vreau să trăiești mult și ochii să-ți strălucească de fericire. Primăvara aceasta să aducă miracole în viața ta! Te îmbrățișez în ziua de 8 Martie și îți doresc numai bine! Cu sinceritate, al tău ginere.”

„De 8 Martie îți doresc să ai parte de o zi minunată, de multă sănătate, dragoste și noroc în toate!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Draga mea soacră – tu ești norocul meu! Sunt recunoscător că am așa o soacră și o familie minunată! Îți doresc să fii mereu veselă și sănătoasă”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„La mulți ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!”

Mesaje de 8 Martie pentru femei – Citate celebre

„Femeia este un trandafir ceresc în viața pământeană.” – Friederich Schiller

„Mi-e dor de tine, moţule ce eşti, femeie gentilă şi dulce, inteligentă şi radioasă, frumuseţea frumuseţilor şi floarea florilor.” – M. Eminescu

„Femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzește. Femeia este glorie.” – Miguel de Cervantes

„Nu voi iubi niciodată altă femeie, tu rămâi în mintea mea şi în sufletul meu ceea ce ai fost totdeauna: visul de aur al vieţii mele, singura mea aspiraţie, şi viaţa cu tine, singura mea speranţă.” – M. Eminescu

„Femeile sunt făcute pentru a fi iubite, nu înțelese.” – Oscar Wilde

„Femeia este simbolul bunăvoinței și frumuseții.” – Novalis

„De-ai fi aici te-aș pupa! Dar așa să pup în vânt? Căci tu ești începutul și sfârșitul vieții mele, cu tine se-ncepe și se-nchee gândul meu.” – M. Eminescu

„Femeia nu este sexul slab, e cel mai nobil din cele două prin puterea sa de sacrificiu, de suferință în tăcere, de umilință, credință și cunoaștere.” – Mahatma Ghandi

„Femeia este o gândire, cea mai puternică gândire a naturii, dar o gândire dansând.” – Jaques Prevert

„Femeile sunt arareori tăcute. Frumusețea cu care sunt înzestrate vorbește mereu în locul lor.” – Philip Moeller

„Tot ce pot să înţeleg, înţeleg doar din cauză că te iubesc.” – Lev Tolstoi

„Te iubesc fără „dar”, fără „dacă” şi fără „de ce”.” – Paul Guimard

„Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine.” – Gabriel Garcia Marquez

„Te iubesc pentru că ştiu că întregul Univers s-a străduit să mă ajute să te găsesc.” – Paulo Coelho

„Te iubesc pentru că mă iubesc pe mine, regăsindu-mi sufletul în sufletul tău ca-ntr-o oglindă.” – Victor Rechițian

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.