Casă și grădinăCum puteți integra elegant negrul și auriul în locuința dumneavoastră

Cum puteți integra elegant negrul și auriul în locuința dumneavoastră

Intr-o lume a schimbarilor continue in toate domeniile, in domeniul designului interior exista imbinarii de culori ce nu se vor demoda niciodata deoarece, in spatele unor culori in aparenta simple, se ascund ample simboluri. Una dintre aceste imbinari de culori este duoul negru – auriu, ca simbol al elegantei supreme, al luxului si opulentei. Desore decorul in negru si auriu si cum il puteti aborda in propria locuinta puteti afla mai multe din randurile care vor urma.

In mod obisnuit ati spune ca un decor dominat de negru este prea dramatic, prea inchis si deloc plin de energie. Pana la un punct, aceste afirmatii sunt adevarate, insa nu sic and negrul este combinat cu auriul. Aceste accente se potrivesc de minune in interiorul unui design elegant, glamour sau minimalist.

Bineinteles, nu se va pune accentul doar pe aceste culori, acestea fiind doar elementele de baza. Combinatia negru – auriu poate fi armonios imbinata cu alb, gri sau tonuri naturale, insa nu cu alte culori deoarece efectul s-ar putea sa fie mult mai incarcat.

Cum puteti integra negrul si auriul in locuinta

Negrul poate caracteriza lemnul podelei si al obiectelor de mobilier, poate cracteriza tapetul unui perete sau tesaturile canapelelor si scaunelor, perdelele, draperiile sau tocurile geamurilor, insa niciodata nu le va caracteriza pe toate acestea deoarece aspectul va fi mult prea sumbru si complesitor chiar daca se va opta pentru accesorii aurii.

Auriul este folosit pentru a da viata negrului, pentru a aduce un strop din caldura soarelui. Auriul poate caracteriza ramele oglinzilor si ale tabloruilor, suprafetele meselor, manerele obiectelor de mobilier, obiectele de iluminat, statuetele si alte obiecte decorative, robinetii din baie si piciorusele cazii. Firele de aur se pot regasi si in tesaturi, eleganta acestora fiind de neegalat.

Asa ca daca doriti ca locuinta dumneavoastra sa reprezinta un taram al luxului si elegantei, nu ezitati sa folositi decorul in negru si auriu.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.