Nunți și mireseCum trebuie să arate costumul de mire personalizat, pentru nunta în aer...

Cum trebuie să arate costumul de mire personalizat, pentru nunta în aer liber?

Protagonistul nunții este mirele, care trebuie să fie elegant prin costumul de ceremonie, astfel încât să impresioneze și pe oaspeți și pe viitoarea mireasă. Un costum de mire special este esențial pentru o ceremonie cum este nunta.

În ziua de azi, nu este o exagerare să spui că tu decizi cum te îmbraci la nunta ta, mai ales că poți opta pentru un costum realizat la comandă. Eleganța ta este dată și de costumul de nuntă pe care îl vei purta. Află cum trebuie să te îmbraci la propria nuntă, ca să ieși în evidență, față de invitați. 

Nunta în aer liber

Dacă decizi să ai o nuntă în aer liber, asta nu înseamnă că vei avea un eveniment mai puțin formal și vei putea purta orice costum de mire. Și în acest caz aspectul contează, de aceea ar fi indicat să îți faci un costum de ceremonie la comandă, care va arăta senzațional, va fi potrivit unei asemenea ceremonii, în cadrul natural.

Nunta în aer liber, de exemplu într-o grădină sub cerul albastru, pare a fi desprinsă dintr-o scenă dintr-un film romantic. Și totuși, în ziua de azi este foarte populară, pentru că tinerii care se căsătoresc își doresc să se simtă liberi și fericiți, înconjurați de natura frumoasă.

Cea mai mare atracție la astfel de nunți este spațiul deschis, dar mai ales senzația de libertate pe care o simți doar în aer curat. Farmecul este creat și de petrecerea în sine, dar și de oaspeții care se pot distra și mai mult într-o atmosferă relaxantă și confortabilă, în natură.

Ce poate fi mai frumos în ziua de azi, decât o nuntă pitorească, într-un cadru natural foarte frumos, sub cerul albastru și lumina strălucitoare a soarelui.

Locații pentru nunta în aer liber

În prezent, în țara noastră, există numeroase locații de evenimente în aer liber, unde oaspeții se pot bucura de natură și de confort. Astfel de locații oferă multe avantaje, au și spații gazonate mari, piscină, saloane, cort sau un loc special construit pentru eveniment. Locațiile pot fi în zone cu păduri și lacuri, unde aerul este foarte curat. Corturile amenajate pentru nunți sunt foarte frumoase, sunt cochete și suficient de încăpătoare. Astfel de nunți departe de zgomotul orașelor sunt pe placul tinerilor care decid să-și facă nunta în ziua de azi.

O asemenea de nuntă, deși nu pare foarte complicată, se organizează din timp, pentru că este un eveniment ce necesită atenție deosebită la detalii (lista de invitați, alegerea furnizorilor DJ, foto, video și band, organizarea cununiei religioase, programul pe zile, idei de distracție, detalii vizuale, cromatice și altele).

Costumul de mire personalizat

Costumul de mire personalizat

Pentru a arăta senzațional la nunta ta, este important să explorezi vastul domeniu de posibilități pe care îl ai la dispoziție, pentru a vedea ce ți s-ar potrivi cel mai bine și ce ai dori să îmbraci. O soluție ar fi să vezi mai multe reviste de modă, tendințele în domeniu la culori și costume de mire, dar și colecțiile din acest an ale unor branduri, ce oferă și cadouri deosebite la costumul de nuntă

Cea mai bună alegere este să optezi pentru un costum de nuntă realizat la comandă, care este din categoria Bespoke. Avantajele în acest caz sunt următoarele:

  • Costumul va fi realizat după un tipar special creat, se va potrivi perfect siluetei
  • Confortul este asigurat, croiala va fi perfectă, țesătura bine aleasă
  • Designul va fi unic, modelul va fi realizat de croitori cu experiență, astfel croiala va da un plus de eleganță pieselor clasice
  • Costumul se va așeza corect pe corp, fără a fi prea larg sau prea strâns
  • Materialul va fi de cea mai bună calitate și pe gustul tău
  • Vesta și brâul se vor alege în funcție de design
  • Modelul va fi personalizat cu broderii, nasturi îmbrăcați în mătase naturală, cristale Swarovski
  • Costumul va fi accesorizat cu elemente de lux, precum sunt butonii, cravata sau papionul
  • Pantofii vot fi selectați în funcție de costum, pot fi de exemplu din piele lăcuită.

Prin această alegere, costumul de ceremonie se va potrivi perfect și va putea fi purtat în orice ocazie de acest fel și în orice sezon.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.