Cum se pot distra familiile din România în această vară cu ocazia Euro 2020

0
133
fani pe stadion

Campionatul European de Fotbal, se va desfășura între 11 iunie și 11 iulie 2011, după ce turneul final a fost reprogramat din cauza pandemiei.

Euro 2020 se va desfășura, în premieră, în 13 țări, printre care se numără și România. Chiar dacă prima reprezentativă a țării noastre nu este prezentă, iubitorii fotbalului din țara noastră vor putea să se consoleze urmărind patru partide.

Această ediție va fi, cu siguranță, una cu totul ieșită din comun. Deciziile final cu privire la organizarea Euro 2020 încă nu au fost anunțate. UEFA urmează să lanseze planul în luna aprilie, urmând ca apoi, fiecare țară să-și anunțe propriul set de condiții și restricții.

Până una alta, acestea sunt activitățile la care se pot gândi familiile din România pentru a se bucura de spectacolul fotbalistic din această vară.

UEFA Playmakers

UEFA Playmakers este o activitate sportivă, menită să le ofere fetelor cu vârste cuprinse între 5-8 ani o introducere distractivă și sigură în învățarea fotbalului, prin mișcare, joc și prin magia poveștilor Disney.

Proiectul ”Playmakers”, realizat de UEFA în parteneriat cu Disney, a fost lansat oficial în România în data de 27 februarie. România este una dintre cele șapte țări pilot alese de forul european pentru implementarea conceptului, care se va desfășura în nu mai puțin de 34 de centre din țară.

Părinții interesați de Playmakers pot afla mai multe informații de aici: playmakers.frf.ro.

Albumul Panini „UEFA EURO 2020 Tournament Edition”

Album Panini pentru Euro 2020

Colecționarea abțibildurilor cu fotbaliști, echipe și embleme este una dintre cele mai îndrăgite activități în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, dar și al microbiștilor de toate vârstele.

Cele 24 de echipe sunt prezentate pe grupe, cu statistici și analize complete. Albumul de 96 de pagini a fost lansat la sfârșitul lunii martie al acestui an, după ce în vara anului trecut, Panini a lansat o versiune preliminară. Ediția oficială a albumului necesită 678 de abțibilduri pentru a fi completată.

Interesant este că acest catalog este susținut și de o versiune digitală, în sensul că deținătorii vor putea introduce codurile primite în pachete pe site, pentru a-și completa și albumul online.

Citește și:  Tai chi – hobby-ul energiei și o practică străveche ce oferă multe beneficii

Suporteri pe stadioane

suporteri la meci in pandemie

Fanii fotbalului și multe familii așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă vor putea merge pe Arena Națională în această vară pentru a lua parte pe viu la acțiunea de la Campionatul European de Fotbal.

Programul meciurilor de la Euro 2020 organizate de Arena Națională, din București:

  1. 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
  2. 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
  3. 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
  4. 29 iunie, un meci din optimile de finală (în care va evolua una dintre echipele: Germania, Franța sau Portugalia), de la ora 21:00

Deși Federația Română de Fotbal (urmând recomandarea celor de la UEFA) și-a manifestat dorința ca în tribune să poată lua loc cel puțin 13.000 de spectatori, Guvernul va avea ultimul cuvânt.

Spectacol pe micile ecrane

echipa sarbatoreste marcarea golului

Întrucât este foarte puțin probabil ca în această vară să se organizeze adunări în care oamenii să poată viziona meciurile de la Euro 2020 pe ecrane amplasate în piețele din capitală, spectacolul va putea fi văzut de majoritatea familiilor din România pe micile ecrane.

Pe lângă difuzarea propriu-zisă a meciurilor de la Campionatul European de Fotbal, ale căror drepturi au fost cumpărate de Pro TV, românii vor putea să se întrețină și cu diverse emisiuni, documentare și programe special create în jurul mult așteptatului festival fotbalistic.

Adulții pot lua și parte la acțiune, implicându-se cu pronosticuri pentru toate meciurile de la turneul final: Cei dornici pot vizita această pagină pentru mai multe detalii.

Toate aceste lucruri sunt supuse schimbărilor, întrucât ultimele decizii ale forului continental, alături de pozițiile care vor fi luate de autoritățile locale ale celor 13 țări vor stabili modul de desfășurare al turneului final Euro 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.