DiverseCum să înveți mai repede o limbă străină

Cum să înveți mai repede o limbă străină

Dacă te muți într-o altă țară că să îți găsești de muncă sau ca să experimentezi un alt stil de viață, trebuie să te adaptezi cu noile reguli, cu noii oameni de acolo, dar cel mai important să afli cum să înveți mai repede o limbă străină Ca să te integrezi perfect și să înțelegi ce se dorește de la tine, nu ai altă scăpare. Trebuie să înveți limba acelui popor. Dar acest lucru nu trebuie să fie un chin. Există câteva trucuri prin care să înveți în scurt timp o limbă străină, sau cel puțin baza acesteia și câteva expresii legate de conversațiile din diferite momente.

Cum să înveți mai repede o limbă străină – trucuri și sfaturi

În fiecare zi, învață câteva noi cuvinte.

Ia-ți un dicționar. Instalează-ți pe telefon o aplicație bună care să te ajute cu asta și să-ți amintească să repeți procesul zilnic. În acest scop, cea mai bună aplicație este Duolingo.

Alege ce îți va fi mai ușor să înveți

Alege o limbă străină cu care crezi că ai mai intrat în contact și pe care îți va fi mai simplu să o înveți. Nu te apuca de chineză, dacă ceea ce știi tu până acum este engleza sau franceza. Mai bine apucă-te de spaniolă, italiană sau chiar germană. Dar depinde și de țara în care vei merge în viitorul apropiat.

Învață trucuri gramaticale

Învață mici scurtături în ale gramaticii acelei limbi. De exemplu iei o propoziție în care folosești un substantiv, un verb și un adjectiv și o întorci pe toate părțile și la toate cazurile posibile. Îți va veni mult mai simplu.

Citește și:  Cum începeți o conversație cu cineva necunoscut?

Poartă conversații

Repetă și comunică în această limbă pe cât de mult poți. Poate ai deja cunoștințe care știu acea limbă, poate partenerul tău știe asta sau poate ai prieteni străini pe Facebook care ar dori să îți dea o mână de ajutor. Chiar și odată ajuns în acea țară, vorbește puțin câte puțin cu oamenii de acolo în limba lor, atât cât știi. Cu timpul, vei progresa. Și nu te încăpățâna să vorbești în engleză dacă ai ajuns în Spania, pentru ca acest limbaj îl știi mai bine. Încercarea moarte n-are!

Notează, notează și iar notează

Poartă peste tot după tine un carnețel și notează-ți noi cuvinte pe care le-ai învățat sau noi cuvinte cu care te-ai întâlnit și care dorești să vezi ce înseamnă.

Mergi la cursuri

Dacă nu se ajunge aproape nicăieri cu toate aceste trucuri de până acum, programează-te pentru un curs de limbă străină în orașul în care mergi. Există și cursuri plătite și cursuri gratis, pentru oamenii ajunși acolo.

Reține! Nu-i imposibil! Învață strictul necesar pentru a te descurca la nivel conversațional. Ulteror, fii sigur că vei reuși să îți dezvolți vocabularul și să te perfecționezi.

Cum să înveți mai repede o limbă străină este o întrebare cu multe răspunsuri. Trebuie doar să vrei?

Voi în ce limbă (cu excepția celei materne) reușiți să purtați conversații?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.