DiverseDaruri din suflet pe care copiii tăi nu le vor uita niciodată

Daruri din suflet pe care copiii tăi nu le vor uita niciodată

În trecut, v-am făcut câteva sugestii legate de cadouri unice pentru copii, în funcție de vârstă. Astăzi, tot despre daruri pentru copii aș vrea să vorbim. Doar că…un alt fel de daruri. Cei mai mulți copii din ziua de azi au o grămadă de jucării și lucruri pe care noi nici măcar nu le-am văzut în copilăria noastră. Eu țin minte că abia găseau ai mei câte o jucărie potrivită, pe vremea aceea.

Vreau să vă spun că cele mai faine cadouri unice pentru copii  nu vin sub formă materială, ci sub formă spirituală. Ține minte asta și arată-i acest lucru și copilului tău!

Cadouri unice pentru copii, la îndemâna oricui

Îmbrățișări și pupici

Ce este mai dulce decât a-ți îmbrățișa și a-ți pupa tare tare copilul? Munca te va aștepta o viață întreagă, dar copiii nu vor mai rămâne mici pentru totdeauna. Așa că ai grijă să le arăți dragostea ta imensă prin simple dragălășenii și gesturi care le arată că îi adori.

Mesele în familie

Oricât de banal ar suna, în ziua de azi prea puțină lume mai ia mesele zilnice împreună. Hai că nu se poate toată săptămâna, dar cel puțin în weekend ar trebui să faceți asta ca o familie frumoasă. Asta vă va face mai uniți și le va da prilejul copiilor tăi să-și amintească de aceste clipe minunate când vor crește mai mari sau vor deveni adulți la rândul lor.

Glume bune și alinturi

Alege să râzi alături de copiii tăi în fiecare zi. Spune-le o poantă bună, gâdilați-vă sau alintați-vă în  toate felurile. Aceste daruri minore poate vor părea ceva obișnuit pe loc, dar mai târziu se vor vedea asupra personalității și dragostei copiilor tăi față de tine.

Spațiu pentru a face ceea ce își doresc

Nu le spune celor mici « Nu fă aia. Nu fă ailaltă! » Dacă îi cenzurezi, ei nu vor reuși să își dea seama niciodată  de ceea ce este greșit și ceea ce este bun. Oferă-le spațiu și libertate pentru a fi ei.

 Încurajări

Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face copiilor tăi este o încurajare, un sprijin, un alint pe timp de nevoie. Dacă vezi că cei mici au un talent anume și își doresc să și-l extindă, încurajează-i să o facă. Oferă-le suport financiar, dacă se poate, dar mai mult spiritual(contează chiar  mai mult).

Fii sincer și spune-mi, cât de des oferi astfel de cadouri unice copiilor tăi?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.