Dragoste și relațiiCum faci un bărbat să se gândească tot timpul numai la tine,...

Cum faci un bărbat să se gândească tot timpul numai la tine, să se îndrăgostească?

Psihologii au analizat cu atenție comportamentul multor femei care au reușit să fie fericite în viața personală, care s-au căsătorit din dragoste sau care au avut de-a lungul vieții lor mulți admiratori, și astfel pe baza studiilor lor de specialite, au ajuns să alcătuiască o listă care cuprinde o serie de reguli general valabile despre cum să ai succes în relația de dragoste. Mai mult decât atăt, psihologii au ajuns la concluzia că foarte multe femei care au aplicat aceste reguli s-au convins singure că acestea sunt eficiente și chiar funcționează.

Ai întâlnit bărbatul visurilor tale? Află cum îl poți face să fie interesat numai de tine și chiar să te iubească?

O primă regulă pentru a face un bărbat să fie interesat de o relație adevărată, de lungă durată, este să nu te lași cucerită ușor. Bărbații adoră femeile misterioase, care sunt greu de cucerit, care nu cedează ușor avansurilor.

O femeie nu trebuie să răspundă imediat mesajului unui bărbat, indiferent că este vorba despre un SMS sau un mesaj scris pe una din rețelele sociale. La primul mesaj ar trebui să răspundă chiar foarte târziu, după 2-3 ore, să-l lase să aștepte neapărat. În ceea ce privește mesajele ulterioare, ar fi recomandat ca la fiecare să răspundă după cel puțin jumătate de oră.

Dacă vrei să cucerești un bărbat nu te arăta interesată, nu fă niciodată tu prima invitația în oraș, nu-l suna prima și nici nu-i trimite mesaje SMS pe mobil sau Internet tu prima niciodată. Mai mult decât atât, când primești un SMS de la el după miezul nopții poți face și nazuri, să fii inabordabilă și să nu-i răspunzi. Dacă folosești mesageria instant este indicat să stai cât mai mult pe invizibil. Un bărbat nu trebuie să știe ce se întâmplă în viața ta, de câte ori ești online, iar dacă primești mesaje de la el trebuie să-i răspunzi cu întârziere și nu imediat. Bărbații adoră dificultățile, sunt atrași de femeile greu de cucerit, pentru care trebuie să facă ceva deosebit pentru a le impresiona. În niciun caz nu vor aprecia o femeie care navighează ore în șir pe Internet sau care răspunde imediat la mesaje, ca și cum nu ar avea nimic altceva de făcut.

Pentru a-l impresiona trebuie să fii o fată deosebită, diferită de altele, să-i atragi atenția prin felul tău de a fi. Este bine să îți vezi de propria viață, ca el să observe că ești pasionată de munca ta, de un hobby interesant, de diferite lucruri pe care le faci cu plăcere zi de zi, etc.

Nu te lăsa ,,purtată de valˮ, nu accepta prea repede avansurile sexuale ale unui bărbat, indiferent cât de îndrăgostită ai fi de acesta. Dacă nici nu e vorba încă de iubire, nu te mulțumi doar cu o noapte ,,pasionalăˮ cu un om față de care nu simți încă nimic, decât o conexiune fără sens. Dacă îți dorești o relație de lungă durată, a avea intimitate cu un bărbat prea rapid este o idee proastă! Un bărbat trebuie să aștepte, să se îndrăgostească și de sufletul femeii de lângă el și nu doar de corpul acesteia. Între timp, pentru a-l impresiona îi poți oferi câteva întâlniri romantice prin care să te cunoască treptat și să visați la timpul pe care îl veți petrece și pe viitor în doi.

Pentru a-l impresiona trebuie să-i arăți că ai o viață foarte bine pusă la punct, de aceea nu accepta invitații pentru weekend decât în cazul în care sunt făcute cu câteva zile înainte. Dacă te invită abia sâmbătă în oraș sau ca să ieșiți duminică îl poți refuza politicos, spunându-i că îți pare rău și că ești ocupată.

O altă regulă este să accepți invitațiile la restaurant în oraș dar să nu plătești niciodată ceea ce ai consumat. Este foarte important să nu faci niciun efort financiar prin care să încerci să-i cumperi dragostea, pentru că acest lucru nu va fi apreciat de un bărbat.

Indiferent cât de mult îți place de un bărbat, nu încerca niciodată o relație cu unul însurat sau care are deja o iubită oficială. Poveștile lui despre cât de nefericit este în acea relație sunt deja un clișeu, un mod prin care el dorește să-și facă de fapt o amantă. Spune-i să te caute doar dacă s-a despărțit și a rămas burlac, în caz contrar încheie orice tip de comunicare cu el și caută un bărbat liber, care să-ți ofere sinceritate, încredere și iubire, ceea ce îți dorești cu siguranță într-o relație de dragoste.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.