DiverseCum faci față cheltuielilor neprevăzute în familie. Soluție de urgență (P)

Cum faci față cheltuielilor neprevăzute în familie. Soluție de urgență (P)

Situațiile neprevăzute fac parte din viața noastră de zi cu zi și pot da peste cap bugetul familiei. Printre acestea pot fi reparația autoturismului de familie, inundații în apartament, defecțiuni ale echipamentelor electronice sau electrocasnice din casă.

În lipsa unui fond de rezervă, sau ajutor din partea rudelor si  prietenilor,  care să acopere aceste costuri, poți apela la soluții financiare 100% online, prin care poți obține, de pe telefonul mobil, între 1.000 – 50.000 lei direct în contul bancar.  În plus, ai și un termen de grație de 30 zile în care poți rambursa suma împrumutată fără alte costuri sau dobânzi în plus.

Aceasta este noua modalitate digitală utilizată de instituțiile financiare nebancare sau bancare fără deplasări în sucursale. Soluția de creditare 100% online se bazează pe tehnologii inovatoare precum recunoașterea facială, preluarea datelor din sisteme financiare publice, precum și sisteme automate de analiză. Toate acestea le oferă celor care aplică posibilitatea obținerii unui credit într-un timp record, în doar câteva minute, la orice oră, de oriunde.

Cum pot fi accesate creditele online

Procesul de aplicare pentru un credit online durează câteva minute, de la completarea cererii de creditare, poză a buletinului și selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului și semnarea electronică a contractului.

Cine poate obține un credit exclusiv online?

Aproape oricine poate lua un credit dacă îndeplinește câteva criterii de eligibilitate, cum ar fi vârsta, vechime la locul de muncă și un venit minim incasat lunar. Pentru a obține un credit 100% online, veniturile celor care aplică trebuie să fie  înregistrate în baza de date a ANAF (Agenția Naționale de Administrare Fiscală). Astfel, în urma interogării veniturilor, sistemul va formula un răspuns automatizat și astfel clienții pot avea suma necesară realizării urgențelor sau planurilor în doar câteva minute.

Citește și:  Urături de Anul Nou 2022 – Plugușorul de Anul Nou

Pe ce perioadă se poate contracta un credit?

Cei care aplică pot lua un credit online pe o perioadă între 2 și 59 luni (5 ani). Configurarea creditului, suma solicitată și perioada aleasă se stabilește în funcție de nevoile existente ale fiecărui client. Se recomandă analiza personală a veniturilor și modul în care acestea pot fluctua pe termen mediu și lung, pentru a decide varianta cea mai potrivită. După ce solicitarea de credit a fost aprobată online, contractul se semnează folosind semnătura electronică.

Cum găsesc cel mai bun credit?

Credex, instituție financiară nebancară, propune o soluție financiară la îndemâna tuturor, prin accesarea site-ului www.credex.ro sau a aplicației mobile. În plus, până la finalul lunii ianuarie, pentru orice credit de nevoi personale de minim 4.000 lei, clienții intră în tragerea la sorți pentru unul dintre super-premiile: telefoane iPhone 14 Pro, laptopuri MacBook Air sau televizoare Smart.

Prin intermediul aplicației mobile gratuite de la Credex se poate accesa fie un credit de nevoi personale fie un credit de bunuri pentru a cumpăra produse de la Altex și Media Galaxy, cu dobândă fixă pe toată durata contractuală, începând cu dobândă de la 9.99%. După semnarea contractului electronic, suma aprobată este transferată instant pe cardul bancar al clientului. Aplicația Credex este disponibilă gratuit atât pentru Android cât și pentru iOS.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.