Cum atragi abundența și bogăția în viața ta? Sfaturi din Feng Shui

0
222

Specialiștii în Feng Shui consideră că prin energie pozitivă se poate atrage abundența în viața oamenilor. Asta înseamnă ca oamenii să fie concentrați pe bucuria lor, pe bunăstarea lor, pe relațiile lor armonioase și pe bani reali și astfel lucrurile de acest fel tind să atragă alte lucruri asemănătoare, deci vor crea abundența. Află în acest articol care sunt sfaturile din Feng Shui pentru abundență și prosperitate.

Navigare rapidă în articol:

  1. Sfaturi pentru a atrage abundența în viața ta
  2. Ce plante îți pot aduce mai multă abundență în casă

1. Sfaturi pentru a atrage abundența în viața ta

Bogăția este la fel de importantă în viața ta, ca și sănătatea sau viața de familie. Chinezii cred că bunăstarea financiară stă la baza realizărilor tuturor lucrurilor din viața unei persoane. Asigurarea stabilității și prosperității financiare este în ziua de azi o problemă foarte importantă pentru oameni, mai ales în aceste vremuri afectate de criza provocată de pandemia de COVID-19.

Dar să începem cu sănătatea, pentru că este esențială.

Foarte importantă pentru sănătate este alimentația. Dacă în fiecare zi consumi alimente proaspete, în special fructe și legume crude, vei avea mai multă energie și o stare de sănătate mult mai bună. Specialiștii în Feng Shui recomandă oamenilor să bea zilnic, dimineața, apă cu lămâie și câte un smoothie din fructe și apă pentru hidratarea organismului.

Salatele, fructele și legumele proaspete oferă o stare de înviorare, astfel organismul se simte mai ușor și mai plin de energie de o intensitate strălucitoare.

Cum atragi banii?

Un alt sfat pentru abundență este să vorbești despre bani întotdeauna cu respect, în cuvinte măgulitoare, cu o gândire pozitivă, dar și cu o energie plină de bucurie și iubire, care poate atrage o alta la fel. Evită gândurile negative: “nu am bani”, “am bani puțini”, “sunt fără bani”.

În Feng Shui se spune că banii se pot atrage prin anumite elemente utile. Ideea este de a folosi ceea ce trebuie și de a evita lucrurile care sunt periculoase și care pot respinge banii.

Păstrează banii într-o casetă frumoasă, elegantă, sau într-un seif, deoarece banii nu se țin oriunde, ei trebuie tratați cu respect. Dacă sunt ținuți aiurea, respectiv aruncați într-un sertar, ei nu vor atrage alți bani. Portofelul cu bani trebuie de asemenea să fie curat, încăpător și frumos. În niciun caz nu trebuie să fie deteriorat sau cu zgârieturi.

Confortul în casă

Pentru a atrage abundența în casă este bine să aerisești zilnic fiecare cameră și să ai o bună iluminare în casă. Nu este indicat să ai colțuri întunecate sau neluminate în casă. Ordinea în casă atrage abundența.

Dacă depozitezi în casă obiecte vechi, stricate, inutile, murdărie, toate acestea resping abundența și din păcate, vor atrage sărăcia. Elimină acești factori pentru că astfel dispare ghinionul și vei simți noi oportunități de succes, care vor veni spre tine. Trebuie să scapi de energia Yin din lucurile învechite. Se spune că abundența lucrurilor inutile emite o cantitate imensă de Yin, care încetinește energia.

Accesorii care atrag abundența financiară și energia pozitivă în casă

Anumite accesorii pot îmbunătăți bunăstarea financiară în casă. De exemplu în Feng Shui se folosește vaza bogăției. Aceasta este o vază cu partea de jos ca un glob și gâtul îngust, care se ține în casă în partea de sud-est. Ea funcționează foarte bine, va atrage perfect energia pozitivă în casă. Există astfel de vaze în magazinele chinezești, ele pot avea și flori sau alte lucruri (pietre colorate semiprețioase, monede).

Citește și:  Elemente și sfaturi pentru amenajarea grădinii în stilul feng shui

Un alt accesoriu din Feng Shui este piramida din piatră. Aceasta se poate cumpăra din magazinele cu produse chinezești sau de la colecționarii de pietre semiprețioase, care vând produse handmade la târgurile din orașe. Piramida din piatră te poate ajuta în carieră, se ține pe birou în casă sau la serviciu. Se spune că trebuie să-ți manifești intenția, ce îți dorești și treptat dorința ta se va realiza.

Odihna

Odihna poate aduce schimbări mari în energia unei persoane. Prin urmare, este bine să te odihnești mai mult pentru ca apoi să te simți mai plin de energie, pentru a face lucruri remarcabile. Odihna te face să fii mai liniștit, mai calm, să ai o putere de concentrare mai mare. Respectă-ți orele de odihnă și asta îți va schimba viața în bine!

2. Ce plante îți pot aduce mai multă abundență în casă

Dana Claudat – expert în Fang Shui –  ne sugerează un mod prin care putem să atragem abundența în casă. Ea îi ajută pe oameni să-și dezvolte averea, pentru că în opinia ei bogăția ne susține în viață. Bogăția nu înseamnă doar bani, înseamnă valoarea noastră, stima de sine, posibilitatea de a face produsele noastre creative, bunăstarea, a spus Dana Claudat.

Prin plante poți atrage bunăstarea în casă, ele pot fi ținute în ghiveci în orice cameră. Iată câteva plante recomandate în Feng Shui:

Plantele suculente

Acestea sunt plante cu frunze cărnoase sau îngroșate, ca de exemplu Aloe Vera sau Kalanchoe. Energia acestor plante, care acumulează apă, este de a aduce abundență. Aceste plante tind să aibă frunzele pline și suculente, să crească și să se înmulțească, ceea ce atrage abundența.

Golden Pothos

Planta decorativă verde Golden Pothos, care este numită și planta telegraf, este de fapt un fel de liană. Nu este o plantă pretențioasă, are nevoie puțină lumină pentru ca să se dezvolte, dar asta nu înseamnă că nu îi place la soare. Această plantă curăța aerul din casă și crește destul de mare în doar câteva luni. Oamenii care taie această plantă din cauza faptului că a crescut prea înaltă, pot pune crenguțele în apă, pentru a da rădăcini și astfel pot obține noi plante. Planta atrage abundența. Cu cât aveți mai multe plante Golden Pothos, cu atât veți atrage mai mulți bani.

Vezi aici un video cu Golden Pothos:

Orhidee

Despre orhidee se spune că simbolizează fertilitatea, nașterea, creșterea, sexualitatea. Toate aceste simboluri unite cu creativitatea pot atrage abundența în viață.

Orhideea este o plantă superbă, are flori mari, extrem de frumoase, care țin mult timp dacă are lumină, pământ special și apă. În plus, orhideea înflorește iar și iar, este o plantă care durează. Dacă i-au trecut florile, nu arunca planta, îngrijește-o în continuare, pentru că ea va da altă tulpină și va avea iar flori.

Poți folosi orice orhidee dorești, orice culoare, pentru a atrage abundența în casa ta.

Vezi aici un video despre plante și abundență:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.