Copii & adolescențiCum alegem cel mai bun stomatolog pentru familia noastră?

Cum alegem cel mai bun stomatolog pentru familia noastră?

Alegerea unui dentist potrivit pentru noi înșine poate să nu reprezinte o alegere foarte grea de făcut, însă atunci când vine vorba de a face alegerea potrivită pentru toți membrii familiei, lucrurile tind să se complice.

Cabinetul stomatologic care se potrivește unei familii trebuie să dispună de specialiști care să acopere cât mai multe discipline. Spre exemplu, copii vor avea nevoie de personal experimentat în zona de Pedodonție și de Ortodonție. La fel de util este ca respectivul cabinet să dispună și de Radiologie. Nu uita că amabilitatea doctorilor poate însemna foarte mult în relația cu pacienții și mai ales cu cei mici.

Echipamentele și materialele folosite reprezintă un alt aspect extrem de important în economia sănătății noastre. Cu cât dotările cabinetului sunt mai moderne și mai performante, cu atât procedurile pot fi mai eficiente și bineînțeles, tratamentul durează mai puțin, iar fiabilitatea lucrărilor este mai mare. Nu uita să te interesezi de standardul de igienă aplicat în cabinet – sterilizarea echipamentelor se poate face mai mult sau mai puțin eficient, în funcție de clasa autoclavului din dotare.

Locația cabinetului trebuie să se muleze pe nevoile tale. De regulă, existența locurilor de parcare reprezintă cea mai mare problemă în foarte multe cazuri – poți întreba acest lucru telefonic atunci când suni să îți iei niște informații sau să faci o primă programare. Asigură-te că programările se respectă (pentru că sigur nu-ți place să pierzi timp, așteptând, mai ales atunci când ai și o durere sau atunci când însoțești copilul la dentist) și totodată că te poți bucura de înțelegere din partea clinicii în ceea ce privește reprogramările.

Descoperă clinica KopfZeit – lansată pentru a se adresa în primul rând copiilor și familiei

KopfZeit reprezintă o alăturare de două cuvinte în limba Germană: Kopf se traduce prin cap, iar Zeit înseamnă timp. Lucrul făcut bine, cu cap, este practic moto-ul clinicii care s-a lansat din nevoia unor părinți de a-și duce copilul la dentist. Clinica de stomatologie copii Kopfzeit s-a născut din lipsa întâlnirii unei variante în București, care să fie cu adevărat dedicată copiilor și care să le facă viața mai ușoară, atât celor mici, cât și părinților.

Clinica situată în zona Splaiul Unirii/Mihai Bravu, este amplasată pe patru niveluri, care găzduiesc nu mai puțin de 8 cabinete care se bucură de tematici inedite și dispune de locuri de joacă și de așteptare special amenajate pentru a le spori confortul tuturor celor care îi calcă pragul. Peștișor este cabinetul care se adresează copiilor care au între 1 și 6 ani, ce dispune de o unitate desprinsă din desenele animate, care are în prim plan personajele Dino și Foxy. În plus, micuții pot viziona desene pe parcursul vizitelor, pentru a se putea relaxa cât mai bine.

Sponge Bob, Mickey, Adventure Time și UP sunt celelalte cabinete, adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, iar pentru adolescenți și adulți au fost realizate cabinetele Rock&Roll și Lila. În plus, clinica dispune și de cabinete de Radiologie și de Imagistică Medicală.

Inovația și tehnologia de ultimă oră culminează cu Inhalosedarea – o tehnică aleasă de către 90% dintre pacienții din Statele Unite ale Americii care permite relaxarea pacientilor anxiosi si conduce la desfasurarea tratamentelor stomatologice la copii sau adulti in mod normal. Doctorii clinicii stomatologice Kopfzeit au competențe în Stomatologie Pediatrică și au fost aleși pentru a le fi simpatici copiilor, cu care vor fi răbdători. Costumația personalului este extrem de veselă și orientată către crearea unei experiențe plăcute pentru cei mici.

Copiii care sunt cuminți primesc după consult jucării cadou și diplome de eroi ai zilei din partea clinicii Kopfzeit!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.