Rețete culinareCotlet de porc cu gnocchi, reteță pentru a prepara aceste paste delicioase

Cotlet de porc cu gnocchi, reteță pentru a prepara aceste paste delicioase

Gnocchi sunt galuste italiene din cartofi. Sunt printre cele mai gustoase paste.

In combinatie cu cotletul de porc iese o reteta foarte buna pentru o masa de weekend, asta pentru ca prepararea retetei necesita un pic de timp.

Ingrediente cotlet de porc cu gnocchi

  • 1 kg cotlet de porc fara os
  • 500 gr gnocchi
  • 4-5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • 1 catel de usturoi
  • 140 gr smantana
  • 200 gr cascaval
  • Sare,piper,boia,delicat

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa cu sarea la fiert si cand clocoteste se adauga gnocchi. Se lasa la fiert pana se ridica la suprafata, dupa care se strecoara.

Carnea se splala si se curate de pielita. Se taie felii groase de 2 cm si se bate usor pentru a rupe fibra.

Se face un amestec de condimente. Se curate usturoiul si se zdrobeste. Se adauga sare, boia, piper ,delicat si ulei.

Se amesteca bine si se condimenteaza carnea.

Intr-o tigaie se incinge uleiul , feliile de cotlet se dau prin faina si se aseaza in tigaie. Se rumeneste carnea pe ambele parti. .

Cand carnea s-a prajit se scoate din tigaie si se pune deoparte. In tigaia in care s-a prajit carnea se adauga gnocchi , se condimenteaza cu piper si sare si se prajesc 5-6 minute, dupa care se adauga smantana.

Se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste cu cascaval ras.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.