Părinți și copiiClădiri imposibile - vezi aici aceste iluzii optice interesante

Clădiri imposibile – vezi aici aceste iluzii optice interesante

Unele clădiri parcă sunt imposibil de realizat; vezi în următoarele imagini aceste iluzii optice imposibile.

Clădire 2D

De aceasta data se pare ca si o cladire 2D poate transmite un efect destul de puternic. Chiar daca vi se pare o cladire reala, va garantez ca nu este asa, efectul fiind dat doar de unghiul din care este fotografiata piesa de arta, reprezentand o iluzie optica foarte reusita.

cladire25Arcul imposibil

In imagine este desenat un arc cu o forma ciudata, care are inscriptionat pe el „Recunosc ca am gresit”, motiv de ras pentru cei ce il citesc. Poate fiecare constructie gresita ar trebui sa beneficieze de acest inscris.

arc

arcColoanele imposibile

Sa fie oare vorba de un soldat roman in coridorul unei cladiri sau se afla doar langa columna sa? E greu de stabilit, pentru ca iarasi avem ocazia sa ne intalnim cu o constructie ce nu poate fi transpusa niciodata in realitate. Efectul iluziei optice este obtinut prin folosirea umbrelor si a nuantelor potrivite.

coloane

Cușca câinilor

Fotografia de mai jos surprinde un barbat care pare sa fi terminat o cusca pentru micii catei din imagine. Totusi, daca vom observa cu mai mare atentie constructia sa, vom vedea ca avem de-a face de fapt cu un obiect imposibil, deoarece unele laturi ale custii se intrepatrund.

cuscaColoanele imposibile

La prima vedere, imaginile de mai jos nu au nimic special, insa daca va spun ca ele se incadreaza in categoria obiectelor imposibile, cu siguranta va veti da seama de iluziile optice create.

coloane coloane2

Aceasta imagine arhitecturala ascunde desigur o iluzie optica. In esenta ei, pare una perfecta. Bineinteles, problema din imagine este stalpul din mijloc care pare a porni dintr-o anumita parte si a se sfarsi in alta, ceea ce ii ofera originalitate. Dar aceasta va ia ochii cu siguranta si sigur nu ati observat cea de-a doua iluzie. Uitati-va mai atent, sigur o veti gasi si veti ramane surprins.

coloane

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.