Prima data am mancat la mama, mi-au placut foarte mult si am furat de la ea reteta, dar am mai facut niste modificari mici.
De atunci cand am musafiri le pregatesc de fiecare data si ei le mananca cu pofta.
Ingrediente ciuperci umplute pe pat de paine
- 500 g ciuperci champignon
- 250 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 100 g cascaval ras
- 100 ml bulion
- 5 felii de paine
- 100 ml smantana
- piper, sare, delicat, boia de ardei dulce
Mod de preparare
Punem carnea tocata la calit pana devine albicioasa. Apoi adaugam cotoarele de ciuperci taiate marunt, condimentele si bulionul. Cand este gata luam de pe foc si adaugam un ou intreg.
Ungem tava cu unt si asezam feliile de paine. Umplem ciupercile cu carnea tocata preparata si asezam pe fiecare felie.
Se lasa la cuptor 20 de minute, dupa care punem cate o lingura de smantana si cascaval ras.
Bagam tava din nou la cuptor pana se topeste cascavalul.
Si gata! A iesit o super gustare rapida si delicioasa.