Rețete culinareCiupercuțe umplute cu salam, brânză feta și roșii învelite în foietaj -...

Ciupercuțe umplute cu salam, brânză feta și roșii învelite în foietaj – surprinde-ți familia cu această rețetă

Cred ca farmecul ciupercilor este ca se pot umple cu mii de feluri de umpluturi. Aceasta reteta delicioasa, dupa cum spune si denumirea, are ciupercutele nu numai umplute ci si impachetate in foietaj, se prepara usor, este ideala pentru o gustare rapida.

Daca iubiti ciupercile, aceasta reteta o sa devina preferata familiei.

Ingrediente ciupercute umplute cu salam, branza feta si rosii invelite in foietaj

  • foietaj
  • ciuperci
  • branza feta
  • rosii
  • salam de vara uscat
  • oua

Mod de preparare

Pregatim ingredientele: foietajul il punem la dezghetat, curatam ciupercile si le taiem coditele, feliem rosiile rondele.

Ciupercile le umplem cu branza feta, pe fiecare asezam cate o felie de rosie peste care o felie de salam. Ciupercutele le asezam pe foietajul impartit si taiat in patratele; prindem capetele, le aducem spre mijloc si apasam mai bine ca sa nu se desfaca in timpul coacerii.

Ciupercutele impachetate le asezam pe tava captusita cu hartie de copt si le ungen cu galbenus de ou batut spuma.

Asezam tava in cuptorul preincalzit si lasam pana se rumeneste frumos suprafata (din cand in cand am verificat pachetelele in cuptor si la unele am vazut ca se desfac marginile suprapuse, ca sa nu pierd forma initiala am prins capetele cu scobitoare.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.