Rețete culinareCiuperci umplute cu șuncă și brânză - rețetă pentru un aperitiv delicios

Ciuperci umplute cu șuncă și brânză – rețetă pentru un aperitiv delicios

Iata o reteta pentru aperitiv, decoratiune pe platou sau pur si simplu pentru o gustare.

Ingrediente ciuperci umplute cu sunca si branza

  • 500 gr ciuperci champignon
  • lamaie
  • 4 felii de sunca presata
  • un baton de branza topita cu verdeata
  • 75gr telemea cu verdeata
  • 2-3 fire de patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile de codite, le spalam sub un jet de apa cu o periuta, le punem la strecurat, intre timp stoarccem zeama unei lamaie, langa ea adaugam 2-3 linguri de apa si cu aceasta stropim ciupercile ca sa se nu innegreasca.

Captusim o tava cu hartie de copt si asezam ciupercile cu fata in jos, le dam la cuptor pentru 15 minute, sucul din ciuperci o sa curga frumos in tava.

Lasam ciupercile la racit, intre timp pregatim umplutura. Taiem in bucati mici sunca presata, intr-un bol amestecam crema de branza, telemeaua razuita, patrunjelul tocat marunt si bucatile de sunca, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Condimentam si ciupercile cu sare si piper dupa gust.

Numaram ciupercile, impartim in doua – o bucata pentru a umple si una pentru a acoperi umplutura, ca o palarie.

Fixam ciupercile cu betisoare ca sa fie mai usor de luat din tava.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.