Chifteluțe din carne de porc, cea mai rapidă și gustoasă rețetă pentru o cină delicioasă

1
1167
Chiftelute din carne de porc
Chiftelute din carne de porc

Chiftelele sunt foarte usor de facut,nu necesita multa munca si se prajesc rapid.
Se pot servi si cu garnitura de cartofi sau pe platouri la diferite mese festive,deasemenea daca se fac sub forma mai mica se pot pune si pe scobitori in combinatie cu cascaval si ardei rosu pentru ornament.

Ingrediente chiftele din carne de porc

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g miez de paine
  • 3 oua
  • 3-4 bucati de usturoi
  • sare,piper

Mod de preparare

Se sfarma intr-un bol miezul de paine,cat de marunt posibil ,se amesteca cu carnea tocata ,3 oua,se pune usturoi pisat dupa gust,se presara condimentele sare si piper.
Se modeleaza sub forma de rotite si se prajesc in baie de ulei.
Se servesc calde sau reci.

Pofta buna.

Ingrediente pentru chiftelute
Ingrediente pentru chiftelute
Chiftele inainte de prajit
Chiftele inainte de prajit
Chiftele in baie de ulei
Chiftele in baie de ulei
Chiftele prajite
Chiftele prajite

Soncodi Daniela

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.