Cercetătorii susțin că Taste of the Wild reprezintă soluția potrivită pentru iubitorii de câini și pisici

0
2326
pisici dornice sa fie hranite

Iubitorii de animale de companie de la noi din țară doresc să-și hrănească companionii cu o hrană de calitate, care să le ofere sănătate și bineînțeles, o viață cât mai plăcută și mai lungă, însă problema apare atunci când vine vorba despre alegerea produselor disponibile pe piața autohtonă. Cercetătorii au tras semnale de alarmă în repetate rânduri cu privire la ingredientele folosite pentru realizare hranei pentru câini și pisici. Concluziile specialiștilor sunt unanime și fac referire la eliminarea cerealelor din dietele micuților parteneri de viață, lucru de care nu par să țină cont o bună parte dintre producători.

Mâncarea pentru câini și pisici fără cereale este mai bogată în ingrediente de origine animală, fiind bazată pe tipuri de proteine și grăsimi pe care micuții le pot asimila mult mai bine. Carbohidrații nu fac altceva decât să le mărească profiturile celor care produc hrană de slabă calitate, întrucât metabolismul pisicilor și al câinilor nu este conceput pentru a se hrăni cu astfel de ingrediente.

catel somnoros dupa ce a fost hranit

Din fericire, hrana super premium a început să devină din ce în ce mai căutată și în România în ultimul deceniu. Stăpânii au început să-și pună problema sănătății companionilor lor, care din nefericire nu prea dau semne de îmbolnăvire înainte de a ajunge propriu-zis într-o stare precară.

Întrucât conceptul de hrană super premium pentru animalele de companie nu este încă reglementat de Uniunea Europeană, există însă foarte mulți producători care încearcă să profite de această sintagmă pompoasă fără să respecte standardul de înaltă calitate pe care l-ar presupune o astfel de etichetă.

În termeni deontologici, hrana super premium trebuie să conțină tot ce au nevoie animăluțele pentru o viață sănătoasă, fără să mai fie nevoie de suplimente alimentare, reducând totodată riscul dezvoltării alergiilor. Totodată, dacă este să luăm în calcul faptul că nici câinele și nici pisica nu consumă cereale în natură, ne putem da seama că nu este indicat să introducem astfel de ingrediente în dieta lor de zi cu zi. Așa că vă recomandăm să aveți mare grijă la ambalajele și etichetele concepute numai în scopuri de marketing și să vă documentați cu privire la ingredientele folosite și pe cât posibil despre sursa lor.

Citește și:  Cum se tratează bronșita la pisici, o boală respiratorie care apare frecvent după răceală

hrana animale super premium fara cereale

Vestea bună pentru iubitorii de animale de la noi din țară este că gama de produse fabricate în mod exclusiv în USA și lăudate la nivel internațional Taste of the Wild este disponibilă și în România, înregistrând creșteri constante de cerere din partea stăpânilor în ultimii 7 ani!

Hrana Taste of the Wild nu include cereale, fiind compusă din ingrediente bogate în proteine de calitate superioară și acizi grași Omega-6 și Omega 3, precum: somon afumat, carne de vânat, miel, porc mistreț, bizon și așa mai departe, dar și din fructe și legume bogate în antioxidanți, care facilitează o mai bună digestie a animalelor, ca de exemplu: mazăre, roșii, cartofi dulci, zmeură, afine etc. Și mai mult decât atât, produsele Taste of the Wild sunt îmbogățite cu probiotice și taurină, care stimulează buna funcționare a sistemului imunitar, îmbunătățesc vederea și funcționarea inimii.

Mai multe detalii despre hrana super premium, fără cereale, pentru câini și pisici Taste of the Wild puteți găsi pe site-ul producătorului: www.tasteofthewildpetfood.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.