Timp liberCele mai bune filme din toamna anului 2020

Cele mai bune filme din toamna anului 2020

În ciuda faptului că pandemia de coronavirus a făcut ca sezonul filmelor de vară să fie în streaming, totuși pentru lunile septembrie-noiembrie ale anului 2020 sunt planificate lansările unor filme extraordinare. Află în acest articol care sunt cele mai bune filme din toamna anului 2020.

Navigare rapidă în articol:

  1. A Quiet Place Part II, 4 septembrie
  2. The King’s Man, 18 septembrie
  3. Wonder Woman 1984, 2 octombrie
  4. The French Dispatch, 16 octombrie
  5. Candyman, 16 octombrie
  6. Black Widow, 6 noiembrie
  7. No Time To Die, 20 noiembrie
  8. Soul, 20 noiembrie

1. A Quiet Place Part II, 4 septembrie

Acest film de groază este cea de-a doua parte a peliculei „A Quiet Place”, din 2018, însă povestea este nouă. După cum se observă și în trailerul de mai jos, toată lumea aleargă prin oraș, deci problemele nu vor întârzia să apară. Este un film plin de suspans. Scenele sunt uimitoare. Membrii familiei Abbott sunt nevoiți să parcurgă teritorii necunoscute și să-și testeze limitele.

Vezi aici un trailer la film:

2. The King’s Man, 18 septembrie

Acest film spune povestea unui om care luptă împotriva timpului, încercând să oprească un grup de răufăcători, ce include cei mai puternici tirani și criminali ai lumii, care ar putea să omoare milioane de oameni. Acești ucigași nu se dau în lături de la nimic, sunt gata în orice moment să declanșeze chiar și un adevărat război, ce ar putea avea consecințe apocaliptice.

Filmul „The King’s Man” trebuia să apară în data de 20 februarie 2020, însă a fost amânat până la data de 18 septembrie, pentru a fi lansat. Schimbarea datei de apariție a filmelor nu este ceva neobișnuit în acest an, având în vedere pandemia de coronavirus. Probabil că cinefilii așteaptă cu nerăbdare acest film, mai ales că promite să fie excepțional. Trailerul de mai jos arată foarte bine, deci cu siguranță acest film va fi grozav.

Vezi aici cel mai bun trailer la filmul The King’s Man:

3. Wonder Woman 1984, 2 octombrie

Povestea din film, din anii ’80, se referă la „Femeia Fantastică” ce trebuie să înfrunte doi inamici de temut – The Cheetah și Max Lord. Acest film trebuia să apară în iunie 2020, dar a fost amânat până la data de 2 octombrie. Imaginile din film sunt wow, muzica superbă, iar actrița joacă extraordinar, fiind foarte expresivă.

Filmul „Wonder Woman” din anul 2017 a avut un succes extraordinar, a încasat 822 milioane de dolari. Cu siguranță și noul film „Wonder Woman 1984” va avea încasări extrem de mari, în toată lumea. Atmosfera din anii ’80 este grozavă, însă povestea este cheia principală a succesului acestui film.

Vezi aici un trailer la film:

4. The French Dispatch, 16 octombrie

Doar urmărind acest trailer la pelicula „The French Dispatch”, în care alternează și imagini alb-negru, îți poți da seama că filmul va fi grozav și va avea mari șanse să fie nominalizat chiar și la Oscar. Nu doar povestea este wow, chiar și muzica din film este excepțională.

Acesta este cel mai recent film al regizorului american Wes Anderson, în care joacă actori de excepție: Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Tilda Swinton. Filmul este despre un grup de jurnaliști care lucrează la un ziar american, dintr-un oraș imaginar Ennui-sur-Blasé din sec. al XX-lea, ziar care a fost inspirat din redacția The New Yorker.

Vezi aici un trailer la film:

5. Candyman, 16 octombrie

Acest film va fi lansat în data de 16 octombrie 2020, datorită închiderii cinematografelor din cauza pandemiei de coronavirus. După cum se poate observa și din trailer, acesta este o continuare a filmului de groază care a apărut în anul 1992 și care avea același nume.

Noul lungmetraj prezintă povestea unui artist care și-a deschis de curând o galerie personală și care inițial pare să trăiască o viață liniștită, alături de partenerul său. Deși ei nu cred deloc în poveste lui Candyman (un bărbat cu un cârlig în loc de mâna dreaptă, ce apare atunci când se pronunță numele său de 5 ori în fața unei oglinzi), totuși se conving că această legendă este inspirată din realitate. În rolul lui Candyman este actorul Tony Todd, care a jucat în mai multe filme din genul horror.

Vezi aici un trailer la film:

6. Black Widow, 6 noiembrie

Filmul „Văduva neagră” va fi lansat în data de 6 noiembrie 2020, deși inițial a fost programat pentru 1 mai 2020.  În film o puteți vedea pe actrița Scarlett Johansson, care interpretează rolul unui personaj (numit Natasha Romanoff) introdus de MCU și în filmul „Iron Man 2”.

În film, Natasha Romanoff trebuie să se ocupe de partea întunecată a originii ei; deși este spion și are o viață periculoasă, se întâlnește la un moment dat cu sora ei, pe care inițial o urăște de moarte, însă apoi își dă seama că între ele există o prietenie unică și durabilă.

Vezi aici un trailer la film subtitrat în limba română:

7. No Time To Die, 20 noiembrie

În film, Daniel Craig în rolului lui James Bond, are o misiune de a salva un om de știință care a fost răpit de un criminal misterios, însă această misiune se dovedește mult mai periculoasă decât se aștepta el inițial. James Bond se va confrunta cu unul dintre cei mai periculoși oameni din viața sa și va folosi un arsenal ultra modern de arme pentru a-și îndeplini misiunea și a-și salva viața.

Vezi aici un trailer la film:

8. Soul, 20 noiembrie

Acest film Pixar a fost programat pentru această toamnă și este excepțional, se vede asta și din trailer. Animația pare atât de realistă. Lumea are într-adevăr nevoie de filme ca acesta, deoarece povestea este interesantă, iar coloana sonoră, de jazz, foarte frumoasă.

Vezi aici un trailer la film:

S-ar putea să te intereseze și articolul: 8 filme cu animale la cinema, din anul 2020 – Povești pentru iubitorii de câini și de alte animale

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.