Timp liber8 filme cu animale la cinema, din anul 2020 – Povești pentru...

8 filme cu animale la cinema, din anul 2020 – Povești pentru iubitorii de câini și de alte animale

Există o serie de filme noi care acordă o anumită importanță celor mai buni prieteni ai omului: câinii. Filmele sunt ecranizări după romane celebre, sau doar prezintă povești despre relația animal-stăpân, care transmit emoții puternice, zâmbete și oferă divertisment oricărei familii iubitoare de câini.

Află care sunt cele mai noi filme în care eroul aventurii este un câine sau alt animal (urs, cal, vacă, girafă).

Navigare rapidă în articol:

  1. The call of the wild (2020)
  2. Dolittle (2020)
  3. Scoob (2020)
  4. Timmy Failure: Mistakes were made (2020)
  5. First cow (2020)
  6. The truffle hunters (2020)
  7. Dream horse (2020)
  8. Togo (decembrie 2019)

1. The call of the wild (2020)

Filmul „Chemarea străbunilor” este o nouă adaptare a romanului cu același nume, scris de Jack London. Povestea este despre câinele Buck care este răpit de la casa unui judecător din California și care ajunge câine de sanie pentru minerii de aur din Alaska. După o serie de vicisitudini cu diferiți oameni, câinele este salvat de John Thornton, care trăia singur în Alaska (în rolul său joacă actorul Harrison Ford). Între câine și John Thornton se creează o prietenie profundă și plină de aventuri în pădurile din Alaska.

Povestea este fascinantă, ea exprimă de fapt călătoria de care are nevoie câinele Buck pentru a se regăsi. Buck trăiește o călătorie aparent simplă, dar care se dovedește extrem de complexă. În cele din urmă, el își găsește adevăratul loc în lume, în natură, devenind stăpân pe el însuși.

Vezi aici un trailer la filmul Chemarea străbunilor:

2. Dolittle (2020)

Filmul în sine este o adaptare a cărții pentru copii „Călătoria fantastică a Dr. Dolittle„, scrisă de Hugh Lofting. Acest medic veterinar genial John Dolittle, apreciat în Anglia victoriană, trăia la conacul său, izolat, alături de numeroase animale. El avea capacitatea de a vorbi cu câinele său și de a înțelege ce spun animalele sălbatice.

În film, el decide să plece într-o aventură pe mare împreună cu prietenii săi din lumea animalelor, spre o insulă mică și îndepărtată, pentru a găsi o soluție de vindecare pentru tânăra regină Victoria, care era pe moarte. Călătoria cu vaporul este amuzantă, iar peripețiile de pe insulă de asemenea. În film apare și un alt personaj interesant – un pirat pe nume Rassouli – interpretat de actorul Antonio Banderas.

În rolul lui John Dolittle joacă actorul Robert Downey, care era supereroul Marvel Tony Stark din filmul Iron Man. El este foarte simpatic în film, mai ales pentru că joacă un personaj uimitor, care va vorbi cu animalele din această poveste grozavă.

Vezi aici un trailer la filmul Dolittle:

3. Scoob (2020)

Filmul de animație are în centrul acțiunii un grup de copii și câinele lor care vorbește și care reușesc împreună să rezolve misterele. Povestea este despre aventurile lor de adolescenți și câinele simpatic Scooby-Doo. Filmul este foarte distractiv, o comedie reușită, pentru copii.

Vezi aici un trailer la filmul Scoob:

4. Timmy Failure: Mistakes were made (2020)

Acesta este un film de aventuri, o fantezie spumoasă despre un băiat, Timmy, în vârstă de 11 ani și ursul său polar. Filmul este realizat după seria de cărți cu același nume, ale lui Stephan Pastis.

Povestea este foarte nostimă, pentru că băiatul (care locuiește doar cu mama lui singură Patty, în Portland Oregon), se crede cel mai bun investigator privat din lume, care conduce o agenție de detectivi Total Failures și rezolvă diferite cazuri cu unicul său prieten imaginar – un urs polar uriaș, de 1.500 kg.

Vezi aici un trailer la filmul „Timmy Failure”:

5. First cow (2020)

Acest film relevă un mediu rural ostil pentru vânătoare în scopul procurării hranei. Povestea surprinde realitatea dură și plăcerile simple ale vieții, dar și o poveste de prietenie frumoasă dintre om și animal. Filmul se numește astfel pentru că în poveste apare și o vacă singură, căreia îi murise perechea și vițeii și care pare a fi un animal de companie special înzestrat cu o anumită capacitate de a empatiza cu personajul principal.

Vezi aici un trailer la filmul „First cow”:

6. The truffle hunters (2020)

Filmul documentar „Vânătorul de trufe” are în centrul acțiunii câțiva bărbați în vârstă și câinii lor, care caută trufe în pădurile din Italia de Nord. Filmul este interesant și plin de umor, evocă pasiunea oamenilor pentru un ținut misterios, uitat de timp – Piemonte. Povestea prezintă în special pe bătrânul Aurelio ce avea 84 de ani și care mânca din aceeași farfurie cu iubitul său animal de companie – câinele Birba.

Vezi aici un trailer la film:

7. Dream horse (2020)

Povestea din film este despre o femeie iubitoare de animale – Jan Vokes – care avea două job-uri (lucra ca barman și casieră la un magazin) și care decide să crească un cal de curse în satul ei natal, din Țara Galilor de Sud. Ea a fost întotdeauna pasionată de animale, de aceea va lua cu drag acest cal pentru a-l crește, încă de când era foarte mic, doar un mânz. În timp, calul se dovedește a fi un exemplar excelent care face impresie la cele mai importante curse de la campionatul național.

Vezi aici un trailer la film:

8. Togo (decembrie 2019)

Filmul transpune povestea lui Togo, un câine husky, foarte bun, care și-a depășit limitele, într-o cursă alături de stăpânul său Leonhard Seppala (Willem Dafoe) pentru a salva numeroși copii care sufereau de difterie. Epidemia lovise orașul Nome, din Alaska și afectase foarte mulți oameni, mai ales copii. Singurul ser pentru a salva copiii, putea fi obținut din orașul Fairbancks, unde se putea ajunge cu sania trasă de câini.

Sania condusă de curajosul câine Togo a călătorit 91 de mile și a traversat un lac înghețat. Togo reușește să salveze viața lui Seppala în nenumărate rânduri. Deși Togo era un câine bătrân și obosit, el reușește să termine cursa de sanie cu brio și devine adevăratul erou al aventurii. Filmul prezintă legătura puternică de prietenie dintre Togo și Seppala, care este extrem de emoționantă, mai ales pentru iubitorii de câini.

Vezi aici un trailer cu filmul Togo:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.