Cele mai bune destinații din Bangkok, Thailanda

0
105

Dacă pleci într-o călătorie în orașul Bangkok, cu siguranță nu te vei plictisi acolo. O idee ar fi și rezervarea unei vacanțe de Revelion la Bangkok, mai ales că în această perioadă, în acest oraș clima este secetoasă și însorită.

Bangkok a devenit de mulți ani una din cele mai apreciate destinații de vacanță din Asia. Acest oraș are aeroport, este capitala Thailandei și considerat cel mai mare oraș al acestei țări. După ce experimentezi tumultul acestui oraș foarte aglomerat, ai posibilitatea de a vedea templele și ruinele fostei capitale a Thailandei, denumită Ayutthaya.

Navigare rapidă în articol:

  1. Marele Palat Regal din Bangkok
  2. Panorama orașului Bangkok din skybar
  3. Distracții pentru turiști
  4. Veneția Asiei
  5. Parcul Lumphini
  6. Centrul MBK

1. Marele Palat Regal din Bangkok

Cei care vor să înțeleagă cu adevărat cultura Thai, ar trebui să viziteze Marele Palat Regal din Bangkok, care are o arhitectură foarte interesantă. Situat lângă râul Chao Phraya din Bangkok, acesta este cel mai reprezentativ monument al Thailandei. El cuprinde mai multe temple, palate, clădiri cu turnuri interesante și acoperișuri multicolore.

Aici se află statuia de jad a lui Buddha și Wat Phra Kaeo, considerat cel mai sacru templu din Thailanda, denumit și Templul lui Buddha de Smarald.

Marele Palat Regal este cea mai populară destinație turistică din Bangkok și din Thailanda.

2. Panorama orașului Bangkok din skybar

Cel mai popular skybar din Bangkok este Sirocco, de la hotelul Lebua. Mulți turiști care vin la Bangkok își doresc cu ardoare să admire orașul dintr-un skybar, deși prețurile sunt foarte mari.

3. Distracții pentru turiști

Există multe hoteluri de lux și resorturi în Bangkok, ce pot face sejurul celor care vin aici cu adevărat memorabil. O atracție wow de aici sunt tratamentele spa, unde se fac diferite tipuri de masaj și se aplică tehnici eficiente de relaxare. Mâncarea este excelentă, camerele elegante și spațioase, iar personalul amabil. Din top 10 al celor mai exclusiviste hoteluri din lume, fac parte și două hoteluri luxoase în Bangkok și anume Oriental Hotel și Peninsula Bangkok.

Citește și:  Bibanul american, vezi caracteristicile acestei specii

În ceea ce privește distracțiile, jocurile de noroc din Bangkok sunt interzise. Turiștii amatori de aceste surse de divertisment, ar trebui să știe că singurele două tipuri de jocuri de noroc permise în Thailanda sunt cursele de cai și Loteria oficială. Și în Indonezia sunt interzise jocurile de noroc. Totuși, există anumite cazinouri clandestine și posibilitatea de a paria online pe anumite site-uri special destinate turiștilor, precum judisgp1.com.

În ciuda legii thailandeze stricte, cazinourile clandestine sunt destul de răspândite în Bangkok. În plus, pasionații de jocuri de noroc pot merge într-o zonă neutră la Aranyaprathet, la câțiva km de Bangkok și în apropiere de Cambodgia, pentru a se bucura de jocurile de noroc.

4. Veneția Asiei

Bangkok este un oraș construit pe marginea râului Chao Phraya și este traversat de multe canale mici, denumite Khlong-uri. A fost denumit și Veneția Asiei pentru că prin aspectul său, cu numeroase canale, se aseamănă cu Veneția din Italia. În timpul sezonului musonic, Bangkok este deseori inundat.

5. Parcul Lumphini

Acesta este unul dintre cele mai mari parcuri din Bangkok, are peste 500.000 mp și este cel mai preferat pentru antrenamentele ușoare, jogging și aerobic. În fiecare zi, acest spațiu verde este populat cu oameni de toate vârstele, dar mai ales de persoane în vârstă și familii cu copiii. Parcul Lumphini are grădini luxuriante, zone de picnic, săli de sport în aer liber, teren de baschet, bărci cu vâsle, locuri de joacă pentru copii și multe altele.

6. Centrul MBK

La acest centru comercial imens, care are 8 etaje și aproximativ 2.000 de magazine, localnicii și turiștii pot găsi aproape orice își doresc, dar mai ales chilipiruri din abundență.

În Bangkok sunt renumite și piețele de noapte, unde oamenii fac cumpărături târzii. Aici oricine poate găsi cea mai mare varietate de produse, de toate tipurile. Cele mai interesante piețe din Bangkok sunt: Patpong, Asiatique, Saphan Phut, JJ verde, Roi Fai și piața de avioane Chang Chui, cu magazine și restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.