Nunți și mireseCe nu ar trebui să-i spui niciodată unei viitoare mirese pentru a...

Ce nu ar trebui să-i spui niciodată unei viitoare mirese pentru a nu strica acest eveniment!

Fie că ești sau nu căsătorită, se poate întâmpla să spui ce nu ar trebui unei viitoare mirese, să faci o mică gafă, de obicei neintenționat. Majoritatea femeilor sunt oarecum stresate și emoționate înaintea nunții lor, iar oboseala organizării recepției nu le ajută cu nimic! Așa că asigură-te că nu vei contribui și tu la stresul viitoarei mirese zicând ceva nepotrivit…

Ce nu ar trebui să-i spui niciodată unei viitoare mirese!

Distrează-te cât mai poți! Sigur, o glumă inocentă spusă la petrecerea burlăcițelor – însă în alte contexte nu este deloc amuzantă! Nu este cazul să-i împărtășești viitoarei soții că după părerea ta, femeile căsătorite nu se mai distrează (ai grijă și la discuțiile despre ce schimbă și ce nu schimbă căsătoria – unele speră schimbări, altele se tem de ele!).

Era și timpul să te măriți și tu! Cum ucizi bucuria unei viitoare mirese? Amintindu-i cât a așteptat până să fie cerută în căsătorie, amintindu-i că prietenele ei deja au făcut acest pas major. În special când știi prea bine că ea visa la acest moment de ani întregi, aceasta e o replică foarte neinspirată…

Ești sigură că vrei? Momentul cel mai nepotrivit să o întrebi dacă este sigură dacă vrea să se mărite! Din moment ce a spus da, să presupunem că vrea!

Nu te mai stresa atât cu organizarea! sau alte replici de tipul: Ce contează ce flori ai pe masă?. Pentru o mireasă, cele mai mici detalii pot avea o importanță greu de înțeles pentru alții. A-i spune să nu se streseze sau că nu contează în timp ce ea tocmai a trecut prin luni chinuitoare de organizare este chiar neinspirat.

Nu mă îmbrac cu rochia aia nici în ruptul capului. O domnișoară de onoare nu ar trebui să-i spună unei viitoare mirese așa ceva. Gândește-te: ea și-a imaginat nunta ei într-un anumit fel și dacă în visul ei este inclusă o rochie de domnișoară de onoare care nu-ți face cu ochiul, nu merită ea acest mic sacrificiu?

Ar fi fost mai bine să-ți iei rochia de la SH/ Rochia e prea scumpă – sau orice critică legată de rochia ei de mireasă! Nu înțelege greșit – dacă ea îți vrea sfatul când caută o rochie, nu minți, ajut-o să găsească o rochie perfectă, fără să uiți că pentru ea este mai important să aibă rochia dorită decât costul! Dar dacă ea deja și-a luat rochia, nu este cazul să vii prea târziu cu sfaturi necerute.

Ce dietă ții înainte de nuntă? Sau: Știu o dietă care face minuni. Nu trebuie să-i sugerezi viitoarei mirese că ar fi bine să slăbească! Poate că ea este mulțumită așa cum este, poate că nu, însă abține-te de la aceste sfaturi legate de siluetă până ce ești întrebată.

Și nu te sperie faptul că nu o să mai ieși cu nimeni, nu o să mai săruți pe nimeni etc.? Chiar nu este cazul să discuți despre astfel de lucruri cu cea care se căsătorește curând. Dacă o sperie acest gând nu înseamnă că nu-și iubește iubitul. Este natural să devii stresat înainte de nuntă, așa că nu contribui și tu!

Sper că vei avea vin X la nuntă sau sper că voi sta la masă cu Y. Venind din partea celor mai apropiați, să spunem că sunt cerințe acceptabile, deși tot o stresează pe biata mireasă. Dar dacă nu ești atât de apropiată de ea, renunță să faci pretenții – este nunta ei!

Îți spun eu ce ar trebui să faci! – nu oferi sfaturi pe care viitoarea mireasă nu ți le cere, în special exact înaintea nunții. Ce ai făcut tu a fost la nunta ta, acum este nunta ei…

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.