Ce nu ar trebui să-i spui niciodată unei viitoare mirese pentru a nu strica acest eveniment!

0
1590

Fie că ești sau nu căsătorită, se poate întâmpla să spui ce nu ar trebui unei viitoare mirese, să faci o mică gafă, de obicei neintenționat. Majoritatea femeilor sunt oarecum stresate și emoționate înaintea nunții lor, iar oboseala organizării recepției nu le ajută cu nimic! Așa că asigură-te că nu vei contribui și tu la stresul viitoarei mirese zicând ceva nepotrivit…

Ce nu ar trebui să-i spui niciodată unei viitoare mirese!

Distrează-te cât mai poți! Sigur, o glumă inocentă spusă la petrecerea burlăcițelor – însă în alte contexte nu este deloc amuzantă! Nu este cazul să-i împărtășești viitoarei soții că după părerea ta, femeile căsătorite nu se mai distrează (ai grijă și la discuțiile despre ce schimbă și ce nu schimbă căsătoria – unele speră schimbări, altele se tem de ele!).

Era și timpul să te măriți și tu! Cum ucizi bucuria unei viitoare mirese? Amintindu-i cât a așteptat până să fie cerută în căsătorie, amintindu-i că prietenele ei deja au făcut acest pas major. În special când știi prea bine că ea visa la acest moment de ani întregi, aceasta e o replică foarte neinspirată…

Ești sigură că vrei? Momentul cel mai nepotrivit să o întrebi dacă este sigură dacă vrea să se mărite! Din moment ce a spus da, să presupunem că vrea!

Nu te mai stresa atât cu organizarea! sau alte replici de tipul: Ce contează ce flori ai pe masă?. Pentru o mireasă, cele mai mici detalii pot avea o importanță greu de înțeles pentru alții. A-i spune să nu se streseze sau că nu contează în timp ce ea tocmai a trecut prin luni chinuitoare de organizare este chiar neinspirat.

Mireasa, Foto: girlfriendsbookclub.org
Mireasa, Foto: girlfriendsbookclub.org

Nu mă îmbrac cu rochia aia nici în ruptul capului. O domnișoară de onoare nu ar trebui să-i spună unei viitoare mirese așa ceva. Gândește-te: ea și-a imaginat nunta ei într-un anumit fel și dacă în visul ei este inclusă o rochie de domnișoară de onoare care nu-ți face cu ochiul, nu merită ea acest mic sacrificiu?

Citește și:  Tendințe 2020 la buchete de mireasă, buchete de nuntă, buchete de cununie și buchete de nașă

Ar fi fost mai bine să-ți iei rochia de la SH/ Rochia e prea scumpă – sau orice critică legată de rochia ei de mireasă! Nu înțelege greșit – dacă ea îți vrea sfatul când caută o rochie, nu minți, ajut-o să găsească o rochie perfectă, fără să uiți că pentru ea este mai important să aibă rochia dorită decât costul! Dar dacă ea deja și-a luat rochia, nu este cazul să vii prea târziu cu sfaturi necerute.

Ce dietă ții înainte de nuntă? Sau: Știu o dietă care face minuni. Nu trebuie să-i sugerezi viitoarei mirese că ar fi bine să slăbească! Poate că ea este mulțumită așa cum este, poate că nu, însă abține-te de la aceste sfaturi legate de siluetă până ce ești întrebată.

Și nu te sperie faptul că nu o să mai ieși cu nimeni, nu o să mai săruți pe nimeni etc.? Chiar nu este cazul să discuți despre astfel de lucruri cu cea care se căsătorește curând. Dacă o sperie acest gând nu înseamnă că nu-și iubește iubitul. Este natural să devii stresat înainte de nuntă, așa că nu contribui și tu!

Sper că vei avea vin X la nuntă sau sper că voi sta la masă cu Y. Venind din partea celor mai apropiați, să spunem că sunt cerințe acceptabile, deși tot o stresează pe biata mireasă. Dar dacă nu ești atât de apropiată de ea, renunță să faci pretenții – este nunta ei!

Îți spun eu ce ar trebui să faci! – nu oferi sfaturi pe care viitoarea mireasă nu ți le cere, în special exact înaintea nunții. Ce ai făcut tu a fost la nunta ta, acum este nunta ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.