Timp liberCare sunt cele mai vizitate locuri din România, în care oamenii simt...

Care sunt cele mai vizitate locuri din România, în care oamenii simt energii pozitive?

În ziua de azi, când stresul este mare, oamenii vor să scape de agitația orașelor și de rutina zilnică și să ajungă în zone montane, în care există o încărcătură energetică deosebită. Cel mai vizitat loc din România de acest fel este Platoul Bucegi unde au avut loc și fenomene paranormale. Oamenii sunt interesați de misterele Munților Bucegi dar și de alte locuri fascinante din țara noastră, care oferă energii pozitive, legende interesante și momente de relaxare.

Navigare rapidă în articol:

1. Locuri în care respirația este mult mai ușoară

Lacul Ursu, Sovata

Un loc perfect pentru vacanță este Sovata – Lacul Ursu. Aici peisajul este minunat, respirația mult mai ușoară pentru că aerul este curat, iar asta face ca sănătatea organismului să se îmbunătățească.

Lacul Ursu este cu apă sărată și are forma unei piei de urs. Densitatea sării crește în adâncime. Deasupra apei sărate există un strat subțire de apă dulce, puțin mai rece, care provine de la pâraiele ce se scurg în lac. Vara, temperatura apei este în jur de 35 de grade.

Băile în apa acestui lac ajută la îmbunătățirea sănătății organismului, respectiv în tratamentul multor boli: endocrine, cardiovasculare, ginecologice, reumatice, ale sistemului nervos, etc.

Vezi aici un video cu Lacul Ursu:

Cheile Zănoaga

Un alt loc foarte frumos din România este cel cu 7 izvoare de la Cheile Zănoaga, unde este Lacul Boloboci și Scopoasa. Aici ai oportunitatea de a vedea cele 7 izvoare cu apă ce provin dintr-un lac subteran imens. Puritatea apei a fost explicată prin faptul că ea trece printr-un câmp magnetic și un zăcământ de argint.

Cheile Oltețului și Peștera Polovragi

În această zonă muntoasă de pe malul râului Olteț se află Peștera Polovragi, despre care bioenergoterapeuții cred că ar ajuta la îmbunătățirea sănătății și rezistenței organismului. Localnicii spun că cine vine aici scapă de dureri de cap și se încarcă cu energii pozitive. De asemenea, despre Polovraci se spune că:

  • Aici simți că te revigorezi, te încarci cu energie pozitivă
  • Aici apa este vindecătoare, sănătoasă și aerul foarte curat
  • În zonă se găsește o plantă vindecătoare numită polovraga
  • Aici au trăit geto-dacii care foloseau această plantă rară ca remediu împotriva bolilor.

La Peștera Polovragi se simte o energie pozitivă foarte puternică chiar lângă tronul lui Zamolxis.

Vezi aici un video despre Peștera Polovragi:

2. Locuri în care te încarci cu energie pozitivă

Există multe locuri în țara noastră care au o energie pozitivă și în care organismul își revine mai repede. Acolo oamenii se simt mai bine, ei scapă de stres și oboseală, mintea loc devine mai limpede și chiar se poate conecta cu Divinitatea. Acestea locuri au o putere deosebită și sunt considerate puncte energetice ale Pământului. Iată care sunt cele mai importante:

Sarmizegetusa Regia și Prislop

Unul dintre locurile puternice din punct de vedere energetic este Sarmizegetusa Regia. Aici există un altar megalitic cu inscripții ce nu au fost descifrate. Acestea sunt în limba Lemuriei, care a fost un continent ce s-a pierdut definitiv.

În acest ținut, oamenii pot simți o energie pozitivă intensă, o liniște imensă și chiar pot afla despre anumite întâmplări paranormale.

Vezi aici un video despre Sarmizegetusa Regia și Prislop:

Grota de lângă Perșani din Județul Brașov

Acest loc are energii pozitive și este numit Templul Dacic al Ursitelor de la Șinca Veche. Grota se află la 45 km de Brașov și este un loc în care se spune că se împlinesc dorințele oamenilor cu suflet bun care ajung aici. Oamenii care au venit aici au spus că acesta este un loc special, în care simți anumite forțe speciale, unde te poți vindeca spiritual. Locul are o putere și o încărcătură energetică deosebită, care se simte imediat de către cei care ajung aici.

Vezi aici un video despre Șinca Veche:

Platoul Bucegi, triunghiul energetic divin Omu-Babele-Sfinxul

Platoul Bucegi este locul cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Acesta este considerat cel mai important Centru energetic natural al Planetei. Experții au observat că aici există o încărcătură energetică deosebită și pot fi observate uneori conuri de lumină.

În Munții Bucegi se află și Peștera Ialomiței.

Vârful Ocolit sau Bucura

Acesta se află în apropiere de Vârful Omu, cabana Omu și este cunoscut cu denumirea de Vârf al Cerului. Această creastă montană este ocolită de animale sălbatice și oferă peisaje de vis. Mulți turiști evită acest loc pentru că este un traseu greu de parcurs, însă sunt fascinați de legendele de aici. Se spune că este mai bine să eviți acest loc, decât să-l parcurgi.

Din ceea ce spun specialiștii, aici se petrec fenomene bizare, apar curcubee strălucitoare, fulgere, lumini deosebite, scântei de 1 m în jurul Sfinxului, sunete ciudate. Vârful Bucura sau Vârful Ocolit (la 2.503 m altitudine) este considerat un centru energetic important din România.

Muntele Gugu unde a trăit Zamolxe

Acesta se află pe Valea Jiului și este un masiv în care, conform unei legende, a trăit Zamolxis – considerat un sfânt de către daci. Acesta este numit Muntele Sacru al dacilor. Este un loc plin de mistere. Acesta este cel mai înalt vârf din Munții Godeanu, are altitudinea de peste 2.000 m.

Ca să ajungi aici trebuie să fii alpinist cu adevărat. Aici, datorită altitudinii este mereu zăpadă. În zonă vin căutătorii de comori, care consideră că ar putea fi găsită o parte din tezaurul ascuns al lui Decebal.

Aici se află și Peșterea Gugului săpată de oameni, situată la 2.010 m. Din peșteră se pot vizualiza stelele și ziua, nu doar noaptea. Turiștii spun că aici au văzut fugere globulare sau explozii de lumină ce țâșnesc din munte.

Vezi aici un video despre Muntele Sacru al lui Zamolxis:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.