DiverseCadouri pentru copii - ce cumpărăm în funcție de vârstă?

Cadouri pentru copii – ce cumpărăm în funcție de vârstă?

De câte ori sunt chemat la zile de naștere sunt în dilemă, ce cadouri pentru copii să aleg? Am să vă fac un mic top – ce cadouri pentru copii ar fi potrivite,în funcție de vârsta sărbătoritului. Evident, aici veți regăsi ideile mele sau cadourile pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Nici nu știți de câte ori mi-am bătut capul cu ce aș putea să iau.

Cadouri pentru copii, în funcție de vârstă

1-2 ani

Nu este chiar atât de greu să găsești un cadouri pentru copii de 1-2 ani. Kilograme de jucării sunt disponibile pe la magazinele de specialitate, cum ar fi Noriel, sau chiar prin hypermarketuri, gen Auchan. Singura problemă pe care o văd aici este că, s-ar putea, să ajungi la petrecere și să observi că deja a primit un cadou ca cel pe care l-ai cumpărat și tu. Dar asta e, nu prea ai ce face. Poți alege din mai multe variante:o carte senzorială, un leagăn de interior, o tricicletă de lemn fără pedale etc.

3-4 ani

Copilul a mai crescut, are preferințe în materie de jucării și jocuri. Cred că o alegere inspirată poți face alegând un Lego Duplo, o mașinuță, o păpușă interactivă. S-ar putea să îl încânte și un ghiozdănel simpatic pentru grădiniță.

5-6 ani

Când vine vorba de cadouri pentru copii de vârsta aceasta, vei avea succes cu ceva cât mai apropiat de gadgeturi. Încearcă cu un eleciopter, o barcă sau o mașinuță cu telecomandă, dacă este vorba de un băiat. Dacă mergi la ziua unei domnișoare ceva obiecte personalizate cu personajul favorit, ar putea fi cadoul perfect.

7-8 ani

Pe măsura ce înaintăm cu vârsta copiilor, parcă devine tot mai greu să găsim un cadou pe măsura așteptărilor lor. La 7-8 ani cred că deja a sosit vremea bicicletelor și a rolelor. Pe lângă acestea, pentru copiii pasionați de lectură, vei găsi cu siguranță câteva titluri captivante, în librării.

9-10 ani

Sunt deja pasionați de modă, deci nu ar strica să îți încerci șansa cu o ținută adecvată vârstei, dar foarte modernă. Le poți oferi și un jurnal, în care să își noteze pățaniile de peste zi.

11-12 ani

Aproape adolescenți, copiii de 11-12 ani sunt destul de greu de mulțumit. Eu personal, le-aș dărui bilete la cinema, un joc educativ, un set de bijuterii potrivite vârstei ( pentru fete), un papion simpatic(pentru băieți).

Cadouri pentru copii – grea decizie

Adevărul este că, să alegi un cadouri pentru copii, în funcție de vârstă, nu este chiar cea mai ușoară sarcină din lume. Ce ați spune să ne mai ajutăm, că sigur avem în față multe petreceri de pitici? Voi ce ați mai cumpărat? Ce ați primit pentru copiii voștri? Ce credeți că nu este deloc potrivit?

Puțin brainstorming și nu vom mai da greș niciodată. Dacă nimic nu funcționează, îmi fac curaj și întreb de părinți ce nevoi or fi având cei mici, căci fără să vrem putem dubla lucrurile ce le au deja, și ar fi păcat dacă tot cheltuim un ban.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.