DiverseAm crezut că am luat cadoul potrivit... Epic fail! Evită aceste cadouri!

Am crezut că am luat cadoul potrivit… Epic fail! Evită aceste cadouri!

Ce credeți? Că eu nu am făcut cadouri neinspirate, de-a lungul timpului? Mulți mă consideră inteligent, dar uneori fac câte o gafă de zici că am o nucă supradimensionată în loc de creier. Pur și simplu, orice om are momente când e prost și, recunosc, așa sunt eu câteodată. Sunt momente în care mă amuz singur de cum am gândit unele lucruri și cum nu am observat ceva evident, apoi îmi aduc aminte că întotdeauna unul ca mine, confruntat cu o problemă simplă, va căuta cea mai complicată soluție. Unii mă vor înțelege, dar îi număr pe degete.

Pentru mine, una dintre cele mai mari probleme este… cadoul. Mi se pare o responsabilitate imensă, aceea de a dărui ceva unui om. Cadoul dovedește cât de mult îl cunoști și cât de mult contează pentru tine persoana respectivă… Trebuie să-l cunoști bine și să conteze mult. Mereu. Iar eu, în loc să mă mulțumesc să-i fac cadou unui amic o sticlă de ceva bun și tare, mă încăpățânez mereu să încerc să-i arat aceste lucruri, adesea cu rezultate dezastruoase. Reușesc cu brio să aleg cadouri neinspirate, atunci când încerc prea mult. Ideal ar fi, atunci când nu suntem siguri ce cadou să cumpărăm, sa cerem sfaturi….

Uite ce cadouri s-au dovedit a fi gafe de proporții: top cadouri neinspirate

Prea multe flori

Am învățat de mic că e potrivit să dăruiești flori doamnelor. Și, puștan fiind, am avut și momente în care am exagerat. Una dintre fetele care-mi plăceau era pasionată de tot ce e natural, bio, verde, organic. De viața și bunăstarea animalelor de pretutindeni. Eu eram mai pasionat de… ea. Așa se face că m-am gândit s-o impresionez cu un buchet imens de flori, care mai de care mai exotice. Aniversarea ei, eu stăteam mândru în hol cu buchetul imens și… fata a început să plângă. Întâi încet, apoi tare, cu sughițuri și lacrimi care se înnoadă în bărbie, tot uitându-se la flori. Am reușit să înțeleg cu greu că plângea moartea florilor ucise din imensul buchet…

Parfumul nepotrivit

Una dintre prietenele mele de ani și ani iubește parfumurile bărbătești. De fiecare dată când îmi cumpăram un nou parfum, eram chestionat rapid și temeinic: ce e, de unde e și cât costă. Așa se face că, de ziua ei, m-am gândit să-i fac cadou un parfum. Zis și făcut, dar ce parfum să fie? M-am tot învârtit prin magazin, gândindu-mă că poate și-a cumpărat deja unele dintre ele, dacă tot a întrebat. Dar ce și-o fi cumpărat? Până la urmă, mi-a dat prin cap că ar fi mai bine să-i cumpăr un parfum care-mi place, dar pe care nu-l am… Șanse zero să fi întrebat de el și să-l fi cumpărat ulterior. Voiam să fie unul de calitate, așa că m-am oprit la raftul Chanel și am ales Platinum Egoiste.

Mai că nu mi-a dat cu el în cap, dar am avut parte de cele mai furibunde priviri primite vreodată de la o femeie. Pe scurt: tipul care tocmai o părăsise folosea de ani de zile acest parfum, „egoist, ca și el”.

Gantere și echipament sportiv

Cel mai bun prieten se apucase de sală. Vorbea despre gantere, haltere și greutăți, despre suplimente și proteine. Nu știu cu ce ocazie am ajuns printr-un magazin sportiv, dar văzând o „super reducere de 300%” la un set de gantere, m-am gândit la amicul meu. Nu-i cumpărasem niciodată nimic și, tot gândindu-mă cât de mult mă ajutase în ultima vreme, mi-am dat seama că merită setul ăla. Plus că nici nu costa prea mult. Îl cumpăr, i-l dau și mă trezesc înjurat mai ceva ca la oră de vârf, în București. Pară-se că amicul se apucase de sală la sugestia iubitei, care-i șoptea nu foarte iubitor că burtica de bere nu e chiar sexi. Iar eu, în loc să-mi fac datoria de prieten și să-i spun că femeile sunt de neînțeles uneori și că arată încă foarte bine, i-am dăruit… gantere.

Voi ce cadouri neinspirate ați primit? Sau, de ce să nu ne spuneți și ce cadouri neinspirate ați dăruit? Poate râdem împreună…

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.