Timp liberCadouri de Crăciun pentru toată familia – Trăiește magia acestei sărbători cu...

Cadouri de Crăciun pentru toată familia – Trăiește magia acestei sărbători cu aromele potrivite!

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, cu toții simțim presiunea cumpărăturilor pentru că ne dorim ca această perioadă a anului să fie una deosebită. Unii oameni sunt foarte ocupați și intră în criză de timp, alții se simt stresați de presiunile financiare sau se confruntă cu alte probleme și tensiuni familiale.

Pentru a încheia anul într-o atmosferă plăcută, adesea oamenii reflectează la realizările și dezamăgirile lor din ultimele 12 luni și decid să facă cumpărăturile privind cadourile încă de pe acum. Oamenii pot evita stresul cumpărăturilor de ultimă oră alegând cadourile din timp și în plus pot elimina sentimentele negative pentru a trăi bucuria festivă din plin.

Cadouri personalizate de Crăciun

Oamenii adoră surprizele de Crăciun și cadourile personalizate. Pentru asta magazinele online au pregătit colecții mari de parfumuri de lux, produse de machiaj și cosmetice de întinerire rapidă, care sunt aduse de la cele mai renumite branduri din lume. Ei oferă clienților și posibilitatea de a cumpăra cadouri personalizate – pentru că pot grava cu laser mesaje personale pe sticlele de parfum sau pe ambalajul produselor.

Cele mai avantajoase ca preț în luna Decembrie sunt seturile cadou de Crăciun, ambalate festiv în spiritul acestei sărbători. Acestea includ surprize deosebite: diferite mărci de parfum damă, produse de îngrijire a tenului, a pielii și a părului, arome unice la parfumuri pentru bărbați, lumânări parfumate, diferite produse de machiaj luxoase.

Seturile cadou au ambalaje surperbe și pot fi cadouri pentru toată familia. Cumpărând asemenea produse poți avea și alte avantaje: ai mai multe produse de lux într-un singur cadou, vei oferi un dar de lux având în vedere prestigiul produselor de marcă și în plus prețul poate fi redus în luna cadourilor.

Oferă de Crăciun calendare de Advent!

Aceste surprize din magazinele online sunt wow, pentru că au sticle mici de parfumuri de brand, ce pot fi testate. În plus, designul unui calendar de Crăciun este foarte frumos și deci va fi un cadou minunat de pus sub brad în Ajun.

Oamenii adoră calendarele de Crăciun pentru că acestea au produse luxoase, senzaționale:

 • Parfumuri iconice ale unor branduri internaționale
 • Multe produse pentru îngrijirea tenului și a corpului
 • Cosmetice pentru un machiaj profesional
 • Produse profesionale pentru îngrijirea părului.
Citește și:  Metode de antrenare a minții, vezi ce jocuri ajută la dezvoltarea gândirii

Prețul acestor calendare nu este mare, dar diversitatea lor și a mărcilor de parfumuri și cosmetice este impresionantă. Un calendar de Advent poate fi compus exclusiv din parfumuri de lux, sau poate avea și alte produse de beauty.

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii

În ultima lună din an, părinții caută în magazine cadouri de Crăciun pentru copii. Ei se gândesc la jucării  pentru cei mici, dar și la produse de îngrijire pentru pielea lor sensibilă. În acest scop producătorii au venit cu produse de beauty pentru copii, ce includ:

 • Cosmetice pentru îngrijirea pielii
 • Șervețele umede, produse pentru îmbăierea copilului
 • Bile efervescente pentru baie
 • Săpun lichid pentru copii
 • Cosmetice solare pentru copii.

Acestea se găsesc la prețuri avantajoase în magazinele online și sunt frumos ambalate, pentru a fi puse direct sub bradul de Crăciun.

Alte cadouri pentru cei mici

Există și calendare de Advent pentru copii care au parfumuri cu diverse arome și alte produse ce demonstrează creativitatea acestui concept.

Pentru cei care au copii mici sunt recomandate produsele pentru mamă și copil, ce pot fi cadouri minunate de Crăciun. Se pot oferi în dar:

 • Seturi cadou cu produse cosmetice de utilizare zilnică
 • Șampoane, geluri de duș calmante și protectoare
 • Pudră protectoare pentru copii, tetină pentru biberon
 • Cremă tratament împotriva iritațiilor provocate de scutece
 • Produse pentru somnul copiilor – suzete, monitor digital pentru bebeluși
 • Jucării pentru bebeluși, pleduri pentru copii, jucărie de adormit, animăluțe moi
 • Produse de îngrijire în perioada de sarcină
 • Produse pentru sănătatea bebelușului.

Aceste seturi speciale pentru copii au un mixt de produse cu personaje din povești și o ambalare de cadou deosebită. Copiii se vor bucura că vadă produsele ce par desprinse din povești, care sunt plăcut aromate și frumos colorate. Colecțiile din magazinele online au seturi realizate pentru fetițe și băieți, cu produse pentru baie și corp, cu formule blânde speciale pentru pielea sensibilă a copiilor.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.