Ouale umplute nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra la nici o sarbatoare. Este un aperitiv usor de facut si arata bine.
Se poate decora dupa preferinta, eu il decorez de fiecare data altfel.
Ingrediente aperitiv oua umplute cu carnati servit cu maioneza
- 5 oua
- 1 lingurita mustar
- 100 ml ulei
- o lingura de smantana
- sare, piper, boia
- 200gr carnati
Mod de preparare
Se spala ouale si se fierbe in apa. Se curate de coaja si se taie in jumatati.
Se face maioneza din 1 galbenus, ulei si mustar.
Carnatul se taie bucati. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol, se amesteca cu carnatii maruntiti, maioneza, boia, sare si piper.
Continuam sa amestecam pana obtinem o pasta uniforma.
Se umple ouale cu pasta obtinuta.
Maioneza se amesteca cu o lingura de smantana si se toarna pe un platou.
Deasupra se aseaza ouale. Se decoreaza dupa preferinta.
Pofta mare sa aveti!