Rețete culinareAperitiv decorativ pentru Paști - Rețetă pentru a pregăti o găină din...

Aperitiv decorativ pentru Paști – Rețetă pentru a pregăti o găină din ouă

Imi place sa decorez platoul de pasti cu diferite simboluri, care reprezinta sarbatoarea. Asa ca va arat cum sa faceti gainuse, foarte simplu, din oua fierte.

Intotdeauna aleg decoratiuni comestibile ca sa aiba un aspect natural care se imbina frumos cu mancarea de pe platou, din aceasta cauza, din pacate – sau nu…!?!, ele sunt intotdeauna consumate de pe platou asa ca am invatat sa pregatesc mai multe.

Ingrediente aperitiv decorativ pentru Pasti – Gaina din oua

  • -4 oua
  • -morcov
  • -piper boabe
  • -frunza de patrunjel

Mod de preparare

Spalam bine ouale, si punem la fiert; dupa 10-15 minute scoatem din apa si lasam la racit.

Curatam ouale fierte si le taiem putin din varf, ca sa stea drept.

Din morcovi taiem felii subtiri, apoi construim creasta si ciocul, ochii ii punem din boabe de piper, aripile si codita facem din frunza de patrunjel.

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

4 COMENTARII

  1. Foarte faina reteta, si e destul de simpla dar cu impact mare, se vede ca ai simtul artisitc in tine. Felicitari pentru retete sa stii ca te urmaresc.

  2. Si eu apreciez foarte mult modul de prezentare a retetelor, nu oricine reuseste sa le faca atat de frumoase…

  3. Multumesc frumos Laura,ma bucur de cuvintele frumoase, si sper ca in viitor sa mai public retete tot asa cu impact mare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.