Aperitiv de Paște – Vezi cum poți face lalele din roșii umplute cu brânză

0
1096
Aperitiv de Paste - Lalele din rosii umplute cu branza
Aperitiv de Paste - Lalele din rosii umplute cu branza

Lalelele reprezinta primavara, cand avem noroc pt. ca sezonul lor pica in perioada pascala, dar eu am prins de multe ori ca nu erau inca deschise 🙁

Un buchet de lalele, colorat, este nelipsit de pe masa, iata o idee de o decoratiune de lalele comestibile! 😀 sunt usor de preparat, este ideal ca aperitiv si isi gaseste locul intre bunatatile pregatite de Pasti.

Ingrediente aperitiv de Paste – lalele din rosii umplute cu branza

  • -4 rosii de forma lunguiata
  • -100gr branza de vaca dulce
  • – o lingura mare de unt
  • -marar
  • -sare, piper
  • – o legatura de ceapa verde

Mod de preparare

Pentru crema de branza, razuim sau pur si simplu zdrobim putin branza cu furculita, amestecam cu unt, condimentam, iar la final adaugam mararul verde tocat marunt; cu aceasta pasta vom umple rosiile.

Spalam rosiile si le stergem de umezeala, pe capat facem doua taieturi, una verticala, cealalta orizontala; cu grija scoatem putin din miez si in locul lui punem din pasta facuta din branza.

Citește și:  Cartofi Pommes Anna - încearcă această rețetă pentru a pregăti această garnitură franțuzească

Curatam ceapa verde si o folosim ca si codita pentru lalele. Asezam una langa cealalta astfel formam un buchet pe care il putem lega cu o fundita colorata.

1.Ingrediente
1.Ingrediente
2.Branza zdrobita cu unt si condimente
2.Branza zdrobita cu unt si condimente

3.Marar tocat marunt si adaugat la branza 4.Pasta de branza 5.Rosii cu doua taieturi si miezul scos 6.Rosii umplute 7.Ceapa verde curatata 8.Aranjament sub forma de lalea 9.Buchet de lalele 10.Buchet legat cu o fundita

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.