Intotdeauna avem nevoie de idei pentru aperitive ca sa uimim musafirii nostri.
Aceasta reteta este atat de simpla si de minunata, cu ingrediente obisnuite si cunoscute de toata lumea. In plus, daca aveti idei bune, puteti sa adaugati si alte ingrediente.
Ingrediente aperitiv – chifla umpluta cu legume
(nu scriu cantitati, fiecare prepara cat considera ca are nevoie)
- chifla
- crema de branza
- castraveti murati
- morcov
- conserva de ciuperci
- sare, piper
Mod de preparare
Pregatim toate ingredientele pentru umplutura: castravetii murati ii taiem in bucati mici, ciupercile din conserva le strecuram si le taiem la fel de mici ca si castravetii. Curatam morcovul de coaja si il razuim prin razatoarea mare, toate aceste ingrediente le amestecam dupa care adaugam crema de branza.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si suntem gata cu umplutura.
Luam chifla si taiem in doua; taietura sa fie oblica, scoatem miezul dupa care umplem bucatile cu ajutorul unei lingurite lungi.
Chiflele umplute trebuie lasate aprox. o ora la rece ca sa se intareasca umplutura, daca lasati mai multe ore, sa le impachetati in folie transparenta ca sa nu se usuce chifla.
Aperitivul se serveste feliat si decorat cu rosii cherry sau masline.