Timp liberVrei să fii mai sănătos? Ia suplimentele alimentare cu nutrienți care îți...

Vrei să fii mai sănătos? Ia suplimentele alimentare cu nutrienți care îți cresc imunitatea și energia!

Pentru a fi mai sănătos, contează stilul de viață, activitatea fizică, alimentația corectă și luarea unei cantități potrivite de suplimente alimentare. În ultimii 20 de ani, suplimentele alimentare au crescut foarte mult în popularitate. Asta se datoreză faptului că cei mai mari producători de suplimente sunt în plină expansiune. În plus oamenii își doresc să trăiască o viață mai echilibrată și să-și mențină sănătatea.

În ziua de azi, foarte mulți adulți iau suplimente alimentare pentru a-și crește imunitatea și rezistența organismului. Conform unui studiu din 2021, de pe NCBI, jumătate din adulții din SUA folosesc un supliment alimentar pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Suplimentele alimentare sunt o sursă de vitamine, minerale, extracte de plante, aminoacizi, alge, acizi grași, microelemente, fibre alimentare, ciuperci medicinale, enzime și probiotice; prin urmare ele au rolul de a acoperi deficitul de nutrienți din organism și de a revitaliza organismul. Spre exemplu, suplimentele pot avea aminoacizi esențiali care ajută în creștere și dezvoltare, la recuperarea țesuturilor, reglarea nivelului de glucoză din sânge, reducerea oboselii, etc.

Desigur, oamenii trebuie să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată, nu doar să ia suplimente alimentare de calitate. Scopul lor este de a compensa nevoile nutriționale și de a crește aportul de nutrienți, mai ales dacă asta este o necesitate. Unii sportivi de plidă iau suplimente alimentare pentru a-și îmbunătăți performanța fizică și caută în general produse premium, aduse de la cei mai mari producători din lume.

Și persoanele care au o alimentație vegetariană sau vegană au nevoie de suplimente alimentare, deoarece ele pot avea un deficit de fier și calciu din cauza dietei pe bază de plante. Prin urmare, astfel de persoane au nevoie de anumiți nutrienți sub formă de suplimente alimentare.

După cum se poate observa, suplimentele alimentare sunt peste tot în zilele noastre, ele apar în farmacii, la plafar, în magazinele care au și produse naturiste, dar și în mediul online. Contează foarte mult însă ca oamenii să facă diferență între un produs de marcă (ce este sigur și eficient) și unul ieftin (de calitate îndoielnică). Ei trebuie aleagă suplimente alimentare de calitate înaltă, care sunt eficiente în menținerea sănătății, sigure și 100% naturale.

Diferența de calitate este extrem de importantă. Pentru a face o alegere bună se ține cont de următoarele aspecte:

  • Se analizează toate ingredientele, ce compuși are un supliment; dacă are compuși anorganici nu este bine de folosit, deoarece ei produc un disconfort în organism
  • Unele produse au combinații sinergice de nutrienți (vitamine și minerale), care au efecte și mai bune și deci astfel de suplimente pot fi și mai eficiente
  • Doza trebuie să fie potrivită, suplimentele alimentare nu se iau în exces
  • Trebuie ignorate formele sintetice și de optat doar pentru suplimente alimentare ce au nutrienți naturali 100%
  • Produsele de calitate înaltă au în general un cod de notificare pe ambalaj, care indică faptul că ele îndeplinesc standardele de calitate.

Ca și în cazul medicamentelor, informațiile despre suplimente alimentare pot fi furnizate de către medici de diferite specialități. Prin urmare, înainte de a lua un supliment alimentar este bine să întrebați un medic, mai ales dacă aveți și probleme de sănătate.

În cazul companiilor care oferă suplimente premium, acestea cooperează cu profesioniști în domeniul sănătății cu o bună reputație și mulți ani de experiență în spate. De exemplu, în cazul suplimentelor Vimergy, acestea sunt recomandate de Anthony William, care este expert în sănătate, este cunoscut pe rețelele de socializare și prin cărțile sale bestseller Medium Medical. Anthony William spune că suplimentele Vimergy sunt perfecte pentru menținerea sănătății, ele sunt 100% naturale, ușor de digerat și benefice atât pentru copii cât și pentru adulți.

Copiii au nevoie de vitamine și minerale pentru creștere și dezvoltare, pentru a se menține în formă și a fi mai sănătoși și de aceea părinții caută suplimente și remedii naturiste pentru a le întări imunitatea.

Potrivit lui Anthony William, acum este sezonul de susținere a imunității și de aceea el spune că suplimentele pot face organismul să fie mai puternic și mai rezistent. Pentru cei interesați de produsele premium recomandate de Anthony William, care promovează sănătatea organismului și susțin imunitatea, suplimentele Vimergy sunt disponibile acum și în România.

În zilele noastre, astfel de produse sunt o necesitate, mai ales că este dificil de găsit suplimente alimentare 100% naturale care sunt sigure și în același timp foarte eficiente. Intotdeauna este bine de ținut cont de sfatul unui profesionist, cum este Anthony William expert în boli cronice, sau de alți specialiști în nutriție. Contează ca produsele să aibă ingrediente 100% ce provin din agricultura ecologică și chiar să fie certificate astfel.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.