Rețete culinareSupă de conopidă - învață să gătești această rețetă de post

Supă de conopidă – învață să gătești această rețetă de post

Am avut o data o conopida in frigider, care deja a inceput sa nu arate asa de frumos si repede am vrut sa o folosesc ca sa nu o arunc.

Atunci am gasit reteta, care intre timp a devenit vedeta in bucataria mea.

Ingrediente supa de conopida – reteta de post

  • 1 conopida
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • ulei
  • cateva fire patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

Desfacem conopida in buchete, morcovul il taiem in rondele; condimentam cu sare si piper si turnam peste 4 linguri de ulei, amestecam bine si dam la cuptor pentru 20 de minute.

In 2 linguri de ulei calim ceapa tocata marunt, dupa 1-2 minute adaugam usturoiul strivit; curatam cartofii si ii taiem in cubulete, ii adaugam in oala si turnam apa pentru supa.

Legumele din cuptor le adaugam in oala si mai lasam sa fiarba 15 minute.

Scoatem din supa bucatile de cartofi, cel mai usor e sa strecuram supa si sa o mixam cu blender pana devine piure.

Adaugam cartofii inapoi in supa si mai lasam sa dea cateva clocote, gustam daca mai este nevoie sa condimentam, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.