Rețete culinareMâncare de mazăre cu pulpe de pui - o rețetă foarte ușor...

Mâncare de mazăre cu pulpe de pui – o rețetă foarte ușor de preparat

Iata o mancare bogata in morcovi si mazare, este foarte usor de preparat.

Este o reteta ideala daca am ramas cu ingrediente in plus de la alte mancaruri.

Ingrediente mancare de mazare cu pulpe de pui

  • o conserva mare de mazare
  • pulpa de pui
  • ceapa
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Eu am folosit carnea ramasa de la o alta mancare, dar daca nu aveti pur si simplu fierbeti carnea in apa sarata, lasati-o la racit si rupeti-o in fasiute.

Eu am folosit mazare din conserva, dar puteti folosi si congelata sau proaspata. Daca folositi asa, morcovii nu necesita prefierbere, daca nu, va sugerez sa ii fierbeti 7-5 minute separat ca sa fiarba mai usor impreuna cu mazarea.

Amestecam bucatile de morcov cu patrunjel tocat marunt.

Curatam ceapa si o maruntim bine cu robotelul.

In ulei incins calim ceapa, adaugam mazarea, morcovii cu patrunjel, fasiute de carne si turnam apa.

Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba.

Intre timp pregatim sosul: amestecam faina cu pasta de rosii, ca sa fie mai usor de omogenizat adaugam din zeama mancarii, asa obtinem sosul pe care il turnam peste ingrediente.

Daca considerati ca sosul a ingrosat prea mult mancarea puteti sa mai turnati apa, pana ce obtineti consistenta dorita.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.