Rețete culinareSupă toscană de fasole - află cum trebuie gătită supa cremă mediteraneană

Supă toscană de fasole – află cum trebuie gătită supa cremă mediteraneană

In Toscana fasolea este un ingredient des folosit la mancaruri.

Supa de fasole este un fel de supa crema, nu contine multe ingrediente dar ele sunt destule pentru o mancare gustoasa.

Ingrediente supa toscana de fasole – supa crema mediteraneana

  • 500gr fasole alba
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si o maruntim dupa care o calim in ulei incins. Curatam morcovul si il taiem in felii, curatam si usturoiul si il lasam intreg, aceste ingrediente le adaugam langa ceapa si acoperim totul cu apa.

Curatam rosiile de coaja si le mixam in robotel, adaugam si acestea langa ingrediente impreuna cu o lingurita de rozmarin uscat sau un fir proaspat.

Lasam supa sa fiarba acoperita cu capac, pana ce fasolea e fiarta complet.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Scoatem jumatate din boabele de fasole si restul supei o mixam cu un blender vertical, daca considerati ca supa e prea groasa puteti sa mai adaugati apa cata doriti.

Asezam oala inapoi pe foc, adaugam cantitatea de apa dorita si lasam supa sa fiarba pentru cateva minute.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.