Rețete culinareRețetă delicioasă pentru a găti o tocaniță din carne de porc cu...

Rețetă delicioasă pentru a găti o tocaniță din carne de porc cu mămăliguță

Ooo da, reteta traditionala cine o cunoaste?

Sincer nu pregatesc aceasta reteta foarte des dar cand imi aduc aminte de ea, si simt parca gustul ei, neaparat trebuie sa o pregatesc.

Ingrediente tocanita din carne de porc cu mamaliguta

  • 500gr ceafa de porc fara os
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 80 ml pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 linguri ulei
  • 3 fire de patrunjel
  • sare,piper
  • Malai pentru mamaliguta

Mod de preparare

Carnea de porc o taiem in cubulete, in ulei incins prajim carnea pana incepe sa-si schimbe culoarea si sa serumeneasca usor. Adaugam ceapa tocata marunt si o calim aprox. 10 minute.

Adaugam usturoiul strivit, o lingurita de vegeta si totul stingem cu o cana de apa.

Adaugam pasta de rosii, condimentam cu cimbru, sare si piper si fierbem acoperit aprox. 30 de minute.

Intre timp pregatim mamaliguta si cand e gata carnea adaugam patrunjelul tocat.

Mancarea se serveste calda, mamaliguta si carne stropita cu sos de rosii.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.