Rețete culinarePrăjitura negresă cu brânză de vaci - una dintre cele mai populare...

Prăjitura negresă cu brânză de vaci – una dintre cele mai populare rețete

Cred ca v-am mai povestit despre mamica mea scumpa care ma asteapta cu retete minunate acasa si aceasta este o reteta invatata de la ea, e foarte buna, interesanta, gustoasa… etc.

Nimic nu se compara cu mancarea din casa parinteaca, nu asa e?

Ingrediente Prajitura negresa cu branza de vaci

Pentru blat cu ciocolata

  • 150 gr unt
  • 300 gr ciocolata
  • 50 ml lapte
  • 2 oua
  • 110 gr zahar
  • 230 gr faina
  • o lingurita praf de copt

Pentru crema de branza

  • un ou
  • 70 gr zahar
  • 250 gr branza de vaci

Mod de preparare

Pentru blatul de ciocolata: untul, ciocolata rupta in bucatii si laptele se pun pe foc mic, amestecam pana cand se omogenizeaza. Lasam sa se raceasca.

Separat, mixam spuma din oua cu zahar, pana isi dubleaza volumul.

Amestecam compozitia cu ciocolata topita si racita; adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Pentru crema branza de vaci: intr-un castron mixam toate ingredientele pana ce compozitia devine cremoasa.

Jumatate din compozitie de ciocolata o asezam in tava, peste ea punem cu lingura crema de branza din loc in loc si deasupra punem cealalta jumatate din compozitia de ciocolata.

Cu o furculita facem valuri pe deasupra prajiturii, obtinand un efect marmurat.

In cuptorul preincalzit, coacem prajitura timp de 25-30 de minute.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.